Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fausto

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
fausto 2010.02.17 19:42:27
@El Loco: Mindenkinek figyelmébe ajánlom! Annak is, aki pro és annak is, aki contra kampányol.
Ha annyira sajnáljátok a "becsületes fogyasztót", akit annyira mocsok módon átvert az a szemét Auchan multi, akkor adok nektek egy tippet: írjatok személyesen Neki és nyaljátok sebeit, hátha jó emberré válik.
Az ürgét Putnoki Gyulának hívják,(egyébként teljesen becsületesen és jóhiszeműen rejtőzik az egyszerű, sokat nem mondó Gyula név mögé)és foglakozása megélni becsületesen a boltok figyelmetlenségéből, jóhiszeműségéből és a törvényi előírásokból. Kérdezzétek meg tőle, emelett mivel is foglalkozik még, ha van ideje minden Magyarországon bejegyzett áruházzal pereskedni, megkeresni azokat a termékeket az áruházakban, amelyekkel esetleg árelírás vagy még az sem fordul elő.
Kérdezzétek meg tőle ismeri -e őt a NFH mint a rosszpénzt és foglakoznak-e még egyáltalán az ő bejelentéseivel.
Kérdezzétek meg azt is, hogy előző héten fizetettt-e neki az Auchan 60 ezer, mondom hatvanezer forintot, azért mert a Gyula megtalálta a törvényen a kiskaput és nem akartak cicózni vele?
Talán azt is elárulja, hogy hány üzletből van kitiltva Magyarországon és a rendőrség vajon azért jött ki mert annyira jó fiú volt? Ha az Auchan hűlye, akkor a rendőrség is? És a NFH is?
Éljenek a Gyulák, hová jutunk, ha mindig a Gyuláknak lesz igaza?