Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majerfeco

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készül, sőt 2014-ben meg is jelenik az Androidot futtató Nokia telefon. A Normandy kódnévre hallgató készülék az alsó kategóriában versenyez majd, míg a Nokia további készülékei továbbra is a Windows Phone-nál maradnak. A Nokia telefonok iránti romantikus vonzódás -- és a…..
Hétfő este költözött be a villába az utolsó két lakó, Kristóf és Gina, ma este 21:20-tól már kiválasztás lesz. A szereplők ilyenkor jelölik meg azt, akivel nem akarnak tovább együtt lakni. A frissen beköltözött házaspár valószínűleg megmenekül, de a többieknek van…..
Púderes macska Süsd meg! 2010.10.02 10:37:00
Az IKEA kiadott egy kis füzetet Homemade is best címmel, amelyben az összetevők egy különleges ábrázolásmódjával szembesülhetünk. A hozzávalók geometrikus láttatása egészen új irány a süteményreceptek világában. A sztájling Evelina Bratell, a fotó Carl Kleiner munkája. A…..
Jajj,de csúnya! Szerdai naezmiez 2010.05.19 21:12:16
Velo hatalmas pakkjában foglalt helyet az alábbi autócsoda. Kérdés, mi volt az alapja?Bevallom, fotosoppal kicsit belenyúltam, hogy a márkajelzést meg a típust eltüntessem.Na? Mi volt ő?..
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
Appleblog A Mac nem pc többé 2009.07.27 17:23:00
Itt az Appleblogon is számtalanszor előfordult már, hogy egyesek kétségbe vonták a Mac vs pc-szembeállítás jogosságát. A leggyakrabban felbukkanó ellenérv az volt, hogy a Mac is pc. Technikai értelemben nehéz vitatkozni az állítással, hiszen valóban ugyanolyan alkatrészekből…..
majerfeco 2009.07.27 18:28:24
@gaborka: nekem is.
Doug Freedman, az AmTech elemzője szerint kicsit sem jó, hogy a gyártók ultrakönnyű, ultravékony laptopokat próbálnak eladni műanyag házzal. A Cneten olvasható, hogy a fickó beszélt az OEM és ODM gyártókkal, mivel tapasztalatai szerint az első modellek ezekből a csodákból…..
Köszönet a "Cicás napvédők, UV fény" index fórum topiknak, forrás: hasznaltauto.hu(Volt egy játék skoda 120-asom, annak volt ilyen szine.)Volvo S40 T4    Ár:    3.500.000 FtÉvjárat:    1998 / 11Futott km:   …..
Az American Technology Research elemzői módosították az előrejelzéseiket az Apple pénzügyi helyzetéről: az idei évre a korábban becsült 32.9 milliárd dolláros árbevételhez, és 5.34 dolláros részvényenkénti hozamhoz képest az új becslés szerint 32.8 milliárdra és 5.29…..
Nem tudom, jó helyre küldöm-e, de mindenképpen említésre érdemes. Az okos here hiánypótló termék, csak azt sajnálom, hogy nem mi találtuk ki. Megtalálható a www.dell.hu -n. Respect: Karesz Drága Karesz, itt nyilván arra gondoltak a marketingesek, hogy az emberek általán…..