Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c1957

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy, kik azok a „kalózok” és hogyan hadakoznak a könyvkiadók ellen? Gyorsul az ekönyvek világa, de nem csak a legális oldalon. Januárban az nCore kifejezett kampányt indított az "ebook kategória felélénkítésére". Természetesen igyekszünk az eredményekről is hamarosan…..
c1957 2015.02.24 19:05:59
@tetsuo_:

Köszönöm szépen, hogy utána néztél.
A kiadóknak fontos lenne a " hirtelen felindulás"-okat kihasználni. Amikor az ember olvas egy könyvről a neten, szeretné azonnal megvásárolni, de nem tudja, mert nincs belőle e-könyv. Sok könyv vásárlásától álltam el emiatt. Én már olyan fogyasztó vagyok, aki nem vásárol , és olvas papírkönyveket, mert nehezebbek, nagyobb helyet foglalnak, és drágábbak.
Kedves olvtársak, bizonyos szempontból sok, más szempontból meg kevés a munka, ezért gondoltam, megosztom veletek milyen két nagyobb ívű dolgot tervezek az idén őszre. Lesz megint blogpizza! Ezúttal nem kisebb fába vágjuk a fejszét, minthogy meghirdetjük az első magyar…..
Minden ember arra törekszik, hogy boldog legyen. Ez emberi önzőség. Mi akarunk boldogok lenni. Ha jól jön ki a lépés, akkor boldogságunk keresése, és elért boldogságunk másokat is boldoggá tesz, s akkor már nem éltünk hiába.De vajon mennyi szabály szeghető meg azért, hogy a…..
Megint jön majd az idei Oscar. Évekig néztem, aztán az utóbbi két évben nem, mert nem volt miért. Idén megnézem, már csak Alec Baldwin és Steve Martin miatt. Mindkettőt imádom, mindkettő humora remek, remélem szénnészivatják majd a sok bugrist, mint anno Stewart.A jelöléseket…..