Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapucsína

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Mi egy kis Kft. vagyunk, velem együtt 3…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide     Sziasztok!   Bizonyára sok levelet…..
Kapucsína 2010.04.04 18:33:18
@utcai_arcos: mit kell annyit okoskodni? mindenki azt tudja a legjobban, amit szeméylesen megtapasztal. annak sokkal nagyon ereje van, mint annak, ami a másik ember tapasztalata. ez a dolgok rendje, nem kell okoskodni.
Kapucsína 2010.04.04 21:14:02
@CatMother: olvasva téged, megkockáztatom, hogy - témánál maradva - a mekis műanyagpohárban nagyságrendekkel több női báj van, mint benned:) nem feltétlenül baj ez...:) csak úgy mondom, a véleményszabadság jogán:)
Kapucsína 2010.04.04 21:47:05
@CatMother: melléfogtál. én turista (ha úgy tetszik, megfigyelő) vagyok, nem itt élem az életem, és főleg nem itt vívom meg a küzdelmeimet...
törleszteni??? miért is? ha jól értem, kommentért..??? magadból indulsz ki?:) harc? elégtétel? törlesztés??? kommentek miatt??? ez valami vicc?!!:)) ez igen, éppen itt kell legénynek lenni a gáton, itt kell "győzni" a másik felett, magad alá gyűrni, vagy éppen "törleszteni", "hatalmat", "erőt" kifejteni, építgetni a tudatot, képes vagy a másikkal felmosni a padlót. ez kell neked?:) szaros kis tyúkudvar a tiéd..:))))))
de kösz, hogy igazoltad a fenti kommentemet a női báj és a közted lévő kapcsolatról:))))
Az imént sikerült megnéznem ennek a kampánynak az első hatpárti vitáját, a Duna Televízión az országos listát állító pártok képviselői beszéltek nemzetpolitikai kérdésekről. Bár a vita B kategóriás volt, mind a témák szűkössége, mind a szereplők politikai súlya okán…..
Kapucsína 2010.03.28 21:36:18
@jjulie: tehát elsődlegesen nem a hazudozó politikus készülékében van a hiba?:) hanem azéban, aki van annyira "hülye", hogy a kimondott szónak mer hitelt tulajdonítani?! neked is van egy értékrended....
Kapucsína 2010.03.28 22:01:18
@jjulie: akkor minek nektek a sokat követelt program, ha a kiindulási alap az, hogy az igazság bizonyára "nincs teljesen kibontva" benne?:) miért vagy kiváncsi, vmi olyasmire aminek hitelt úgysem tudsz adni? csak nem azért, hogy végre anyagot kapj az újabb fikázáshoz? nyugi, eljön még a te időd, majd a Heti Hetes előtt popcornt (vagy sört virslit...?) zabálva röhöghetsz a patás áhított vonaglásán... nos, tartogasd energiáidat, ne pazarold.....:)
kiscsikó éppen nem vagyok, de azt látom, hogy a vén kancáknak már rendesen megtört a gerince... de sebaj, majd megnyugtatod magad a tiszánlátás mítoszával.
Kapucsína 2010.03.28 22:15:56
@jjulie: tényleg? azt hittem, azért kell a program, hogy pl. egy vállalkozó eldönthesse kire szavazzon. szerinted viszont arra való, hogy metakomkációt elmezzünk?
szóval, akkor én, a "járatlan" kiscsikó változtassak a közéleten, és érjem el, hogy a programkibontás ne hazudozást kutató, metakomkációs tanulmánnyá silányuljon? és te közben mit fogsz csinálni? azt mint eddig, metakomkácijósan elemzel?:) na ez a ciki....
Praxis Esetem az aranyérrel 2010.03.28 11:18:00
Kijött az aranyerem...Vizsgaidőszak, össze-vissza zabálás, vizsgadrukk,nem részletezem... Napokig kenegettem a fél patikával,kenőccsel, kúpokkal, küszködtem, végül az sztk-s néni tanácsára hallgatván a sebészetre kaptam még aznapra (hétfő) időpontot. (urulógiára 1hetet…..
Kapucsína 2010.03.28 21:06:02
@pakesz: hogy jön ide a pénz? Lelkiismeretes pedagógus vagyok akkor is, ha elvonják a juttatásokat, ha szart sem ér a pénzem. Vagy mondjam azt a kormánynak, hogy csak Vörösmartyig tanítom meg becsületesen az irodamat, mert a fizuért annyi rendes munka jár?!! A diák meg dögöljön meg ott ahol van, az érettségije előtt..:))) A Nyugatot mazsolázza ki az Internetről:) Az ellenállásnak nem ez a módja, hogy a diákot szivatom. Az orvos szociális problémái sem a betegre tartoznak... Amit tud, tegyen meg a beteg érdekében.
  Olvasom a helyi sajtó (heol.hu) napi híreit, olvasok, és csodálkozom, nem először és nem is utoljára: milyen országban élünk? Három (vagy négy) „fiatal”, köztük a híres „befogadó falu”,  Tarnabod befogadottjainak egyike – ez a körülményes megfogalmazás…..
Kapucsína 2010.03.28 19:32:08
@Gera: oké, de a Z.félék ellopják a pénzt. Így pl. kevesebb jut az egészségügyre, amire mondjuk rászorulnál, mikor a 3 ork agyonrugdos... Mégpedig a Z félék elég sokan vannak.. Gondolkodj már...
Kapucsína 2010.03.28 19:42:08
@Gera: ne hamarkodd el, gondolkodj többet.
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
Kapucsína 2010.03.26 07:43:39
@Vin: Talán el kéne menni orvoshoz, ez kezelhető... Így még a végén nem lesz okod a munkakerülésre. :))
Jaj de undorodom a menstruáló nőktől! Még jobban a halni készülő menstruáló nőktől. Fúúújjjj jááááj.
Célegyenesbe fordult a nulladik fordulós verseny: már alig egy hét áll a pártok rendelkezésére, hogy összegyűjtsék a szükséges számú ajánlószelvényeket. A hivatalos adatok szerint a Jobbik, az MSZP és a Fidesz mindenhol indulhat, az MDF és az LMP erősen küzd, a (még) kisebb…..
Kapucsína 2010.03.13 15:05:10
@kaffana:

off

"támadta be" ???
Te hiányoztál a magyar órákról?
Micsoda pongyola, ótvar nyelvezet... Pfff..

on
Sziasztok, Egy érdekes mozzanatot szeretnék megosztani veletek a választási hajcihő kapcsán, ami bizony begyűrűzött a kisebb községek önkormányzatába is, mint azt az alábbi példa is mutatja: Köztisztviselőként dolgozom önkormányzatnál, több, mint 12 éve... A mi derék…..
Kapucsína 2010.02.27 20:53:40
@Tóthi: Oké. De akkor minek sír a szája?? Ha ő elfogadta, hogy neki ez az hely jutott, ez az egyetlen lehetősége, akkor fogadja el a körülményeket is!! Ha viszont szeretné hogy változzanak a dolgok, akkor tegyen azért ő is valamit, és vállalja be a kockázatot, hogy esetleg a rövidebbet húzhatja (elveszíti a munkáját). Ha meg nem vállalja be a kockázatot, akkor viszont húzza az igát, viselje el a körülményeket és kussoljon. Gyáva népség.
Testvérem egy téglagyárban dolgozik.A mai időkben nehéz munkát találni így ő is munkatársai , akik azon a veszélyes helyen dolgoznak minden feladatot kénytelenek elvállalni. A munkakörülmé­nyekre sajnos igaz az , hogy nincs igazi védelme az ott dolgozó munkásoknak.   Pl.…..
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..
Kigondoltam A Nyelés 2009.12.27 09:00:00
Jelen poszt 'félemelet' külsős kutató munkájának eredménye, de a webkettő jegyében annak publikálása mellett döntöttünk. Gratulálunk! A gecinyelés, mint elvárt női cselekedet lényegében arra a csacsi logikán alapszik, hogy ha szeretünk valakit, akkor a testnedvei ízletesség…..
Kapucsína 2010.02.18 00:17:02
@"the dragon": kivagy te? Dzsémi Oliver?:( Nem bírom a szeplős képét.
Kapucsína 2010.02.18 00:22:20
@"the dragon": Az én voltam, te balfasz. De protézist raktak rám, hogy kifelődjön a porc, és attól megjavultam. Most már rendesen szét tudom tenni a lábam.
Kapucsína 2010.02.18 00:35:12
@"the dragon": nekem meg az a tikkem, hogy szájzárat kapok ha egy cseppet felidegelnek.