Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MA5X

86 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mivel sokakban felmerült, hogy mi lenne a célravezető, hogy ne csak az agyunk de a szemünk is jól lakjon a játék alatt, ezért megpróbálunk pár javaslatot tenni a számotokra, hogy hogyan kezdjétek el. Ebben Rince nagymester lesz a segítségünkre, aki már régi motoros nemcsak a…..
Mivel szerény személyem ebben a szép városban él így mindenképp úgy éreztem hirdetnem kell kicsit, akinek van kedve és ideje mindenki látogasson el erre az eseményre.... megéri :) További információkat az eseményről itt találtok: (katt a képre) ..
figurafestés M61A5 dobozbontás 2014.11.15 21:16:00
Amióta láttam a "Mobile Suit Gundam MS IGLOO 2 - Gravity of the Battlefront - 02" címü animét akartam egy ilyen tankot, de nem egyszerü beszerezni, főleg emberi áron nem (normál esetben 80 és 300$ között ingázik az ára). Szerencsére a hlj.com-on volt egy, meglepően olcsón (kb. 60$,…..
A nagyobb képért katt IDE!  A Games Workshop hivatalos weboldalán működtet egy blogot, melynek címe "What's new today!" Ez a blog vasárnap kivételével minden nap feltesz egy kis cikket az új megjelenésekkel kapcsolatban, felkonferálja a GW saját festés oktató- és termék…..
Nemrég sikerült beszereznem 14 db összerakatlan necron warriort (meg 6 összerakottat). És mivel én a immortal/death mark multi partos GW dobozból a death markokat raktam össze így megmaradt az összes immortal fegyver ami tökéletes alkalomvolt egy kis konvertálásdira.  Szóval ez…..
Üdv mindenkinek.Most hétvégén volt az "Inspiration Modellbau" kiállítás Mainzban. Mivel elérhető közelségben van hozzám, így gondoltam elugrok megnézni és esetleg vásárolni is ezt-azt.Kivételesen nem akarok sok semmitmondó blablát írni, így ime a link a picasa albumhoz, ahol…..
Üdv Néked Kedves Olvasó !           A mostani bejegyzés két apropó kapcsán született meg. Az egyik egy kedves hobbitársunk (Balu999) által készített és forgalmazott festéktartó állvány bemutatása. Míg a poszt második felében pár mini terepelemet szeretnék…..
figurafestés Női arc festése 2014.07.19 19:31:00
Painting Jam-en Szabolcs megkérdezte, hogy meg tudnám-e mutatni azt, hogyan festek normál esetben nagyobb méretü figurákon arcot. Örömmel megmutattam, bár máig úgy érzem, hogy a bemutató nem sikerült túl jól. Úgy gondoltam, hogy esetleg másnak is érdekes lehet a dolog, így ide is…..
Üdv mindenki gondoltam írok egy rövid szösszenetet az idei összejövetelről.Először is röviden mi is az a Painting Jam. Egy sima baráti találkozó, ahol 1 hétvégén Budapesten (pontosabban Budakeszin) Geridevilék kertjében összejövünk, 2 napon át festegetünk, megpróbáljuk a…..
Üdv Néktek Kedves Olvasóink !                   Tippi mester nagyszerü cikkének nyomdokaiba lépve magam is lefirkantok egy gyors tutorialt. Történt ugyan is , hogy Szetyi barátommal kötöttünk egy mindkettőnk számára előnyös üzletet aminek a rám eső része az az,…..
figurafestés NMM festéshez 2014.04.14 11:58:00
Mosonmagyaróváron szóba került, hogy a tavaly megmutatott arany-NMM (Non-Metallic-Metal) már nagyon jól megy, de a sima acél még mindíg nem. Mivel szerintem a különbség csak a használt színekben van, így egy pár általánosabban használt kombinációt próbálok ide…..
Online Figura Festés Oktatás (2014 Február)ElőszóElértünk a második leckéhez. Itt új technikákat fogunk tanulni és gyakorolni. Ezen technikák valamivel haladóbbnak számítanak, mint a múlt haviak, de valójában pont olyan egyszerűek, szóval nem kell félni.Pár tanulság a múlt…..
Online Figura Festés Oktatás (2014 január)ElőszóA cikksorozat célja egyfajta mutatom, majd csináld módszerű oktatás a figurafestés témakörben.Elsősorban azoknak, akik szeretnének továbblépni a sima játékfigurák szintjéről a festőversenyen is nyugodt szívvel nevezhet szintre.…..
Egy cikk arról, hogyan kapjunk, és tartsuk meg a motivációt egy teljes sereg kifestéséhez. Unorthodox nyitás keretében nézzük, kinek NEM ajánlom az írást?   - Bérfestőknek. Nekik kereseti kérdés, nem (csak) hobbi a festés. - Versenyszinten festőknek. Ők többnyire úgysem…..
Mi az a Dropzone Commander? (DZC mostantól)          A DZC a 27. században játszódó, 10mm méretarányú sci-fi terepasztalos játék két vagy több játékos részére. A játék egyik jellemző eleme az egységek gyors bevetése és szállítása landoló…..
Múlt csütörtökön láttam a MV blogon, hogy szombaton Mainzban lesz egy modell és makettkiállítás, ahova Baphomet (MV) és pár Das-Bemalforum tag is megy bemutatót tartani.A dolog főképp azért keltette fel a figyelmemet, mert Mainz mindössze fér óra vonatútra van tőlem. Úgyhogy…..
Üdv néktek bátor olvasók!Az időjárás miatt kicsit meg vagyok zakkanva, korai ez a hirtelen eső +20 fokra lehülés, a cikk címén mindig agyalnom kell, most kivételesen könnyedén megoldottam egy kis rejtett metafórával.Ez a cikk az idei Painting JAM-ről és a tegnap nálunk…..
Két hete érkezett a postaládámba az ebay-től egy 10 GBP-s utalványt, aminek felhasználására egy hetet kaptam (ha jól értem azoknak küldenek néha ilyet, akik hosszabb ideje nem aktívak). Nikinek nem volt ötlete, hogy mire lehetne költeni, így elszórtam figurákra. Arra gondoltam,…..
Üdv mindenki. Amit itt irok, az egy rövid bemutató / kidobozolás a legutóbb megvett oktatóvideóról.A videóról előszőr tavaly decemberben hallottam a http://masterminis.blogspot.de/ oldalon. (A készítők blogja). Ekkor még csak előrendelés / támogatás ami szóbakerült. A…..
Ha azt hiszed sok epic figurád van, gondold újra a dolgot. A legendás "primarch load" képekben: http://www.tacticalwargames.net/taccmd/viewtopic.php?f=45&t=25466..
figurafestés Paint-Jam 2013 2013.08.09 17:39:00
Üdv,gondoltam írok egy keveset a két hete hétvégén történt kis festő-találkozóról.SzombatA zindulásKicsit neccesen indult a nap, mivel a Bp-re menő kocsi más utasok miatt meglehetősen korán, hajnali 1 korül szedett fel (majd még 1-2 utas szintén felvéve). Mivel pakolás és…..