Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attack128

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Képregény - Garfield 2010.10.15 06:00:00
Az előző James Bond képregény kommentjei között a következőt vágták a fejemhez: És mi lett a pókkal? Él még? Meghalt? Vagy volt mégis egy akkora rés hogy megszökjön? Ez így szar, hogy nincs egyértelmű vége :( Folytatást!!! Jogos a kérdés, illetve követelés, úgyhogy itt…..
attack128 2010.10.15 15:17:53
@Kalocsai Mária:

Szent ég, milyenek azok az amnesztiás modellek??
A szó amit keresel: anorexiás. Bár ilyen félrevezetés után már nem vagyok benne biztos...
 Hát szerintem nagyon jó sikerült így elsőre :DA többi ehhez hason videó megtalálható a viccesvideok.blog.hu/-n:)..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
attack128 2007.12.14 12:34:44
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
attack128 2007.10.20 07:08:41
Emberek, ránéztem a honlapjára és jót röhögtem:
www.theirategamer.com/

Ki a fene akarna IRATE GAMER es pólót veni?

Viszont gondolkozzatok csak, öngyilkosjelölteknek jó, legalább megkönnyíti a dolgukat...
Megvan. Sikerült. És még pont "megélem", mielőtt folytatnám a nyaralást :)Ha belegondoltok, a legelső videót a "Mesterlövészt" április 17.-én töltöttem fel. És július 24.-re egymilliószor nézték meg a "Rossz PC játékok sorozat"…..
attack128 2007.07.24 12:41:16
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..