Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezanévmárfoglalt

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos fotót találtam arról, hogy miként tudunk kihasználni minden rendelkezésre álló helyet. Arra kíváncsi lennék, hogy hányadik centrifugálásra szakad ki a falból a tartókonzol. Mindenesetre csodálatos ötlet, még ha nem is az. Köszönöm neked Internet. ..
ezanévmárfoglalt 2012.12.05 13:27:39
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Hát, az biztos, hogy (gazdag) szégyenlősöknek nem ajánlott Carlo Santambrogio olasz építész és honfitársa Ennio Arosio designer által megálmodott ház. A hatalmas üvegfelületek nem számítanak újdonságnak, de a milánói iroda elképzelése a legtöbb korábban megvalósult…..
ezanévmárfoglalt 2012.08.20 07:12:22
Judit küldött nekünk két fotót Olegről, de semmit nem írt róla. Így csak annyit állapíthatunk meg, hogy rendkívül cukin eszi a bundáskenyeret, továbbá élénk érdeklődést mutat a nyomtatott sajtótermékek iránt.Köszönjük!..
Új MÁV blog Mínusz egy utas 2011.07.11 08:33:00
Andrea is pórul járt a július 9-i késés-sorozattal, Ő csak 50 kilométert szeretett volna megtenni, de ez 2 és fél óra alatt sikerült. Persze most már végleg befejezte a MÁV-val a történetet, amit személy szerint nem is csodálok, a napokban még több ilyen levél lesz itt…..
"Kedves Cukiság!Öröm volt viszontlátni Virágot a Cukiságon, köszönöm! A "családi albumot" lapozgatva ráakadtam még néhány képre, amelyektől hiba lenne megfosztani a cukiság-kedvelőket. :)Az alábbi képek Virág első, nálunk töltött napján…..
Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense…..
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
ezanévmárfoglalt 2010.06.02 16:01:11
"Szerintem kihagyhatatlan a cukiságok közül lányom Mircsi nevű kiscicája, aki az egyik képen ismerkedik a kutyánkkal, a másikon meg békésen szendereg az új játékával" - írta nekünk Edit és mivel mi nagyon szeretjük a barátkozós képeket, posztoljuk is gyorsan. ..
Szkeptikus blog Álom-túra 2010.05.27 07:27:00
Nemrég egy idős, 80 éven felüli hölgy büszkélkedett el nekem azzal, hogy milyen csodálatos ágynemű-garnitúrával tért haza egy közeli tengerparti csoportos kirándulásról. Furcsa volt nekem, hogy épp olyasmivel gazdagodott, amit korábban nem is volt szándékában megvásárolni, de kiderült, az út ára…..
ezanévmárfoglalt 2010.05.27 12:42:35
@daito: nekem is Philipsem van, tényleg ua. tudja... És egyszerűbb is kezelni.

Poszthoz: a legnagyobb görénységnek tartom az ilyet, idős embereket pénzzel lehúzni, kihasználni azt hogy nem tudnak minden esetben reálisan gondolkodni...:((
"Ő itt Zizi, a 8 hónapos drótszőrű tacsilány, és a "barátnője". (Zizmó valamiért fiúnak hiszi magát. És pitbullnak... kerge harcitacsi" - írta nekünk HB.  ..
Ő itt Niki kutyája, Dooj. Dooj egy shi-tzu és minden képen sugárzik róla a masszív cukiság, ami nálunk a végső stádiumú nyöszörgést eredményezte. Kemény kezdés így kora reggelre, mi? Jó reggelt olvasók, jó reggelt 4 napos munkahét! "Szeretnek par kepet megosztani…..
ezanévmárfoglalt 2010.03.17 10:04:03
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
ezanévmárfoglalt 2010.02.17 15:47:31
@AlexWolf: jajj pacahal :) szegényre rájár a rúd.....
ezanévmárfoglalt 2010.02.17 15:48:55
@KaccKacc: imádnivalóan cuki!!! :)))