Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Priamos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Priamos 2010.08.02 09:24:18
@gitáros: Logikai hiba van a gondolatmenetedben; nem (feltétlenül) azt kifogásoljuk, hogy valamilyen ésszerű díja legyen az UH-s részvételnek, hanem azt, hogy amit délelőtt nem lehet normál rendelésben, mert a vonatkozó jogszabály tiltja, azt délután magánpraxisban jó pénzért lehet. Ugyanez volt a kommunizmusban a gmk időkben; az emberek az állami infrastruktúrát használták a magánvagyon gyarapítására... Ennek végek kellene vetni, s ez a mindenkori kormány felelősége (ti: jogszabályokat hozni és azokat betartani és kemény szankciókat kiszabni azokra, akik megkerülik).
Priamos 2010.08.02 09:40:20
@Skt: Én is egyetértenék azzal, hogy a magánpraxis felé tereljenek, ha:

1) A béremből meg tudnám fizetni a megánszolgáltatások díjait

2) Az állam nálam hagyná a fizetésem nagyrészét, s nem vonnák le a közel felét
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..