Regisztráció Blogot indítok
Adatok
- kharon -

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb demonstrációt tartanak a hallgatók a kormány oktatáspolitikai döntései ellen. A délután négykor kezdődő hallgatói fórumot a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szervezi.  ..
- kharon - 2012.12.12 19:59:07
@bigju6: Lájk. :)
- kharon - 2012.12.12 19:53:55
@bigju6: Nem hír... Nem lehet hír...
"Kövér László, az Országgyűlés elnöke reméli, hogy kormány nyitott lesz a párbeszédre a tiltakozó hallgatókkal. Megjegyezte, a kormány jelezte egyeztetési szándékát, de a hallgatók egyelőre nem kívántak élni a lehetőséggel. Kövér nem érti az elutasítást, és azt a kérdést tette fel, hogy a demonstrációkban valóban a konzultáció igényének szándéka jelenik-e meg, vagy erődemonstráció zajlik. Az Országgyűlés elnöke nem érti, hogy mi ellen tiltakoznak a tüntetők, hiszen őket már nem érinti a keretszám csökkentése, bent vannak a felsőoktatásban. (Kövér László valószínűleg nem értesült arról, hogy a tüntetésen középiskolások is részt vettek és felszólaltak.)" - MTI (kiegészítés: index.hu)
Hétfőn 16 órátol a Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), a Hálózat a Tanszabadságért (HAT) és a Szülői Hálózat hallgatói fórumot tart az ELTE Lágymányosi kampuszán tiltakozásul az új felsőoktatási…..
- kharon - 2012.12.10 19:11:09