Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenki Fake

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Csapdában 2014.01.03 06:47:00
Abból, ami itt van, csak földbeállás lesz – írja mai szerzőnk, a Magányosan Sétáló Macska, aki menne, de nem tud, mert nőként egyedül neveli a gyermekét, szakmája pedig a magyar nyelvhez köti. Pedig úgy látja, előbb vagy utóbb muszáj lenne elindulni – a nagy kérdés a…..
Normalizálódik a helyzet az országban. Emberélet már nincs veszélyben, így szó eshet a sorrendben ezt követő legfontosabb dolgokról.Magyarország kétségkívül legjobb hírtelevíziója szombaton a 11 órás hírblokkjában (majd 12 órás híradójában, a nemzetközi híreket…..
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
Mindenki Fake 2013.02.11 08:18:57
@Wagem: na pont az ilyenekről beszéltem.
Két fiatalembert végeztek ki a hétvégén Iránban. Egy rablásban vettek részt, amit Isten elleni bűnnek nyilvánított a bíróság. Az AP hírügynökség fotóriportere is megörökítette a két 24 éves férfi akasztását vasárnap Teheránban. A bűnük annyi volt, hogy bozótvágó…..
Mindenki Fake 2013.01.22 18:34:49
@365079: Akkor nyugodj meg és olvasd el még egyszer a hozzászólásaimat, hátha másodszorra sikerül felfogni! Nem az indoklással értek egyet, hanem a kivégzéssel. Itt térfigyelő kamera mutatta egyértelműen amit tettek, joggal végezték ki őket. A vallási alapon történő törvénykezés szerintem is hülyeség, ebben egyet értünk.
Mindenki Fake 2013.01.22 18:57:07
@traktoroslány: Nem, a társadalom érettségén. Ezekben az országokban nincs is szükség halálbüntetésre...
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Mindenki Fake 2012.08.21 17:50:51
@Golgotai:
Tapasztalataim szerint pont a hazai vállalkozásokra jellemző ez a fajta hozzáállás, a multik többsége ennél sokkal korrektebb hozzáállást vár el a vezetőitől.
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Mindenki Fake 2012.04.19 14:56:17
@holex:
Ott a pont. Minden modern gazdaságban a tercier szektor a húzóágazat, nyilvánvaló, hogy a mezőgazdaságra építve csak egy középkori gazdaságot lehetne fenntartani.
A gondolkodó embereket viszont tényleg nem lehet így megvezetni, ezért vannak az felsőoktatási "reformok" is, különösen a jogi és közgáz szakokon.
Mindenki Fake 2012.04.19 15:08:40
@Larry Silverstein:
Ez nem ilyen egyszerű, a világban és minden fejlett társadalomban jelentősen megnőtt a kereslet a szolgáltatásokra, nem beszélve az IT-ról, ami a tercier szektor fontos része. Ez a gazdasági és társadalmi irányvonal az ipari forradalom óta, ezen változtatni nem fogunk, meg kell próbálni alkalmazkodni.
Mindenki Fake 2012.04.19 15:40:36
@odamondom:
Lehet hogy így lesz, de addigra akinek esze van és kellő bátorsága lelép innen, aki marad és el kell szenvednie, hogy egy balkáni diktatúrában él, azt őszintén sajnálom, és ebben tényleg semmi cinizmus nincs. Adott egy makrogazdasági és politikai környezet, ha egy ország ezzel ideológiai alapon szembe megy, csak elszeparálja magát a világtól, jól biztosan nem jár. Egy Európa közepén lévő, alapvetően nyitott gazdaságú országnak pedig ez öngyilkosság. Egy gazdasági válság és egy államcsőd nem arról szól, hogy egy fekete lyuk elszippantja a pénzt, hanem hogy az nagyon egyenlőtlenül van elosztva és amíg kevesek nagyon jól járnak, sokan nagyon rosszul. A nemzeti forradalmi ideológiával elszédített honfitársaink pedig boldogan fognak éhen halni.
 Úgy érzed, hogy a férfiak nem figyelnek fel rád, miközben te sem érzed magad elég nőiesnek?  Ha nem viselkedsz nőként, vagy kevered a szerepeket, ne csodálkozz azon, hogy a pasik semmibe vesznek!Én fizessek vagy te?"Többféle női szerep létezik: barátnő, társ,…..
Mindenki Fake 2011.02.01 14:46:19
@zsebkés:
Például, hogy ha anyagi probléma adódik akkor azt a férfi oldja meg, mert az ő feladata.
Mindenki Fake 2011.02.01 14:55:07
@zsebkés:
Nézd, a kurvának több típusa van.
Vannak a prostituáltak, akik általában korrekt szolgáltatást nyújtanak annak, akinek van rájuk gusztusa (nekem nincs), tehát meghatározott összegért meghatározott idejű és típusú szex.
Vannak azok a prostituáltak, akik együtt vannak valakivel, aki ezért cserében pénzeli/eltartja őket. Ők többnyire megsértődnek ha lekurvázzák őket, pedig nincs lényegi különbség, csak egy állandó kuncsaftjuk van. Ezeknek normális hogy nem dolgoznak, nem végeznek házimunkát csak vásárolnak és csevegnek a barinőjükkel (plázakurva altípus). Vannak, akik szingliként olyan férfiakkal jönnek össze rendszeresen, akik pénzt vagy lehetőséget (munkahely, pozíció, kapcsolatok stb) biztosítanak nekik ezért cserébe és végül vannak, akik családanyaként jogot formálnak arra, hogy az egyébként hűséges férjüket megcsalják). A mai nők döntő többsége besorolható valamelyik kategóriába :(
Mindenki Fake 2011.02.01 15:15:47
@Lady Alfonzina:
Ebben sajnos teljesen igazad van, de amit a hozzászólásod első részében írtál - ők csalnak pusztán a csalás, a változatosság öröme kedvéért - ez ma már a nők döntő többségére is igaz és ehhez jön hozzá a második rész. A szerepek sajnos megcserélődtek és egyre többet látok, komoly és hűségen alapuló kapcsolatra, hagyományos családra vágyó férfiakat, akik meg vannak lőve, mert erre alkalmas nőt már ebben a mezőnyben nem találnak.
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Subba Twitter: Voda vs Tmobile 2009.12.04 12:37:00
Jaj de kikacsintás: A Vodafone reakciója a Tmobile mai befekvésére Twitteren...
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Mindenki Fake 2009.06.30 13:39:01
@lc314:
"akit nem vettek fel rendőrnek a túlsúlya miatt, és önjelölt igazságosztónak állt"

De könyörgöm, milyen igazságot akart itt osztani?
Ezért lennénk kíváncsiak az Ő verziójára is
Mindenki Fake 2009.06.30 16:23:34
Egy jogállamban az öszeesküvéselméletek iránt érdeklődő tömegeknek joguk van ahhoz, hogy szabadidejükben rögeszméikhez többé-kevésbé illő szórakozási lehetőségek közül válasszanak, a konteóblog pedig – ahogyan azt többször tapasztalhattátok – közszolgálati…..
Mindenki Fake 2009.03.13 09:46:04
Mindenki Fake 2009.03.13 09:46:57
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
   Először is, mert nácit élőben még nem igazán láttam. Szegény Király B. Izabella bőrfejűibe futottam bele utoljára, de ha jól emlékszem már 93 táján se gyakoroltak nagy hatást a társadalomra. Antifasisztából viszont annyi van, mint a szemét. A sok antifasisztához…..
A Lehet más a politika? című rendezvénysorozat tegnapi felvonásában Tölgyessy Péter analízisét hallgathattuk meg a mai magyar helyzetről. Anélkül, hogy az előadás minden egyes elemét említeném (1., nem jegyzetelek, 2., több mint két órás volt az előadás), megpróbálom…..
Mindenki Fake 2008.03.27 16:02:12
Vannak benne értelmes gondolatok, de jó adag parasztvakítás is. Minek ide autópálya, jó lesz a népnek a koronaúsztatás és az országimázs központ, igaz? Nem kell racionálisan kormányozni, elég ha ideológiákat gyártunk. Ne nyúljunk semmihez, mert aki nem csinál semmit, biztos nem követ el hibákat (például egézségügy). Erről szólt az Orbán kormány és - a korrupciót leszámítva - ebbe is bukott bele, hogy ennyire hülyének nézték az embereket. Adott két politikai oldal ma magyarországon és abba ne is menjünk bele, hogy ki a jobb, ki a bal, mert erős képzavarok vannak. Szóval van ez a két oldal, az egyik szeretné már végre kivezetni az országot ebből a balkáni mocsárból, de hibát hibára halmoz, gyengekezű és hagyja magát a koalíciós partnerétől legyengíteni, a másik csak szimbólumokat, ideológiákat gyárt, jól érzi magát a posványban és csak fikázni tud - mert a magyar erre mindig vevő - értelmes alternatívák nélkül. Az ideológiák mindig a hatalomrakerülés marketingjét jelentették, abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy a sötét embereket magunk mögé állítva hatalomra kerülhetünk és ha sikerül őket sötétségben tartani akkor ez megingathatatlan marad. Erről szólt az egyházak hatalma, a hitleri és a lenini út is. A XXI.-ik században tényleg még a népbutításra van szükség. Nagy bajban van az ország, mert a látóhatáron sincs egy olyan politikai erő, ami felelősségtudóan és megbízhatóan ki tudná vezetni az országot a sötét balkáni állapotból.
Mindenki Fake 2008.03.27 16:17:32
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Mindenki Fake 2007.11.08 11:46:45
Nándortól jött tegnap egy levél a sportautós sztori kapcsán, egy a péntekinél sokkal rosszabb kimenetelű balesetről. A képek bár nagyon rossz minőségűek, de a levél utáni képekhez csak az görgessen tovább, akinek erős az idegzete. A képekkel nem rémisztgetni akarok bárkit is,…..
Mindenki Fake 2007.09.25 13:33:47
Mindenki Fake 2007.09.25 13:46:33