Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mansouri

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új helyszínre tette át a Wizz Air a csomagméricskélést a 2A oldalon Ferihegyen. A szigor nem változott, majdnem zéró tolerancia van érvényben. Már nem a karámban meózza a Wizz földi kiszolgálója a csomagokat, hanem még a fő terminálban. Amikor az utas elindul a kapuhoz, még az automata kiengedőkapu…..
Megint durván nyomja a Malév GH a budapesti reptéren. Egy náluk dolgozó alkalmazott is mesélt nekünk arról, hogy milyen bevételkényszer van, hogy emelik egy szolgáltatás díját lényegében a duplájára. Áprilisban volt egy posztunk, amely arról szólt, hogyan húzza le a Wizz…..
Mandiner blog Nekünk Pinyő kell? 2013.12.20 13:21:00
Pintér Attila (játékos korából ismert becenevén: Pinyő) szövetségi kapitánnyá történő kinevezésével az a legfőbb baj, hogy már megint mindenkit hülyére vett az MLSZ vezetése. Ment a nagy duma a hollandiai 1-8 után, hogy itt az ideje igazán neves külföldi edzőt hozni a…..
A júliusi tagtoborzó óta nem nagyon volt semmi hír a Britain's Got Talentet júniusban kiütéssel megnyerő Attraction árnyszínházról, most viszont a Facebook-oldalán törte meg a csendet a csapat hétfőn átvett „magyar Oscar-díjjal”:  Tegnap megkaptuk a "Magyar…..
hogyvolt VV5 - 1X81 2011.12.04 19:40:00
Te úristen, te úristen, Isten odateremtett egy ringet a nappali közepére, hát, nagyobb csoda, hogy én ma egy szál pulóverben sétáltam, ragyogó napsütésben, később vadásztunk is, azt úgy kell, hogy Pötyi felzavarja a fácánt, aztán ordítva rohan utána, hát mit mondjak, ebből…..
mansouri 2011.12.04 22:16:17
@Emanuelle: "És mekkora faszságokat mondott. A halálom, amikor értelmesen fogalmazni nem tudó emberek okoskodnak meg nagyokat akarnak mondani. Grétsy prof. forog a sírjában."

Ha már faszságokról és okoskodásról van szó: Grétsy professzor még él.
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
A lájkvásárlás (azaz cserébe azért, hogy valaki csatlakozik egy rajongói oldalhoz pénz vagy bárminemű juttatás felajánlása) elvileg ellenkezik a facebook szabályzatával, ennek ellenére láthattunk már rá példát külföldön és itthon egyaránt. A Jack in the Box…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
mansouri 2010.09.02 23:51:59
@hagyma: floating island a madártej angolul, és eredetileg francia desszert.
Talán nem vagyok egyedül azzal érzéssel, hogy a padlizsán egy izgalmas zöldség, tele lehetőségekkel, de valahigy nem sikerült még igazán jót kihozni belőle. Na, megtört a varázs. sikerült végre az egész család számára ízletes vacsorát készíteni, ami nem csak szép, de finom…..
Felsőbb utasítást emlegető pénztárosokkal gyűlt meg a baja víziboci ismerősének, aki csak másodszorra tudott a kedvezményre jogosító igazolványával kedvezményes jegyet venni. Ugyanis a MÁV szabályozása a pénztárosok szerint rájuk épp nem vonatkozott. A segítségedet…..
mansouri 2010.05.25 18:20:43
@hagyma: Van kis különbség egy határon túli magyar és közted.
Egy korábbi bejegyzés kapcsán valaki évődve felvetette: milyen kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem politológusnak "született". Látom, hogy mostanában sokan előszeretettel köszörülik a nyelvüket a szakmánkon, ezúttal mégis azt kell mondanom, hogy van némi igazság ebben a…..
mansouri 2010.05.06 23:15:46
@török gábor: honnan ismered burgert?
a sport pluszból?:)
Nu, ha már Mohamed prófétát nem lehet csak úgy lerajzolgatni, akkor legyen sorozat egy másik vallás ikonikus alakjáról, gondolhatták a Comedy Centralnál, amikor bejelentették, hogy új animációs sorozatot készítenek, aminek a főszereplője maga Jézus Krisztus lesz. A Hollywood…..
Eltelik két hét, és azon kapjuk magunkat, hogy bő két és fél év után megint bőröndökkel a kezünkben állunk a küszöbön. Egy érzelmes fiú fájdalmai a második szakítás után. Hol rontjuk el, ha látszólag sehol? Mókuskerék Szakítás után az ember sok mindenre rájön.…..
mansouri 2010.02.19 17:59:08