Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MMMáté

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élvezz akkorát, mint egy állat, avagy szüljél a csiklódon keresztül!! Ez így elsőre valami újgenerációs alázásnak tűnhet, pedig nem az. Elgondolkodtató, hogy a nőstény hiénát most akkor irigyeljük, vagy ne. Hogy miért is (ne)? Eme kedves lényt ugyanis 30 cm-es klitorisszal…..
Dalmiii blogol szerda.. 2008.06.25 14:49:36
hejhóóó :)   Na hát újra itt vagyok..... Peti érettségije 92%-os lett :D olyan büszke vagyok rá, huhuuuu :) <3<3<3          Holnap mennek Balcsira, remélem minden rendben lesz.... Nem sok mindent tudok írni amúgy.... Bren holnapután…..
Dalmiii blogol döm dödöm 9days 2008.05.06 23:05:02
Hey hóóóóPeti megy HOLLANDIÁBA!!!!! :) Örülök neki, bár rossz lesz,hogy nem lesz itt. Annyira jó volt ma is látni!!!! Csütörtökön indulnak este és kedden jönnek meg. Remléem azért lesz eredménye a dolognak!<3 <3 <3 Köszi kincsem a vacsit! je t'aime!Mátéval tök jót…..
Bocsi de nagyon kevés időm van, és azt a kicsit amíg itt ülök inkább elbeszélgetem, mint ide irogatok... Meg újra rákaptam az olvasásra :)Jajjj, a Máténak annyira örülök :D összejöttek a Grétivel :D Rettentően jó, hogy végre valaki meg tudja őt becsülni :)Basszus, tegnap…..
Sväjci kalandok Leszophatlak? 2007.09.13 01:24:00
A napokban törtènt velem, hogy a bär füstös hangulatät megunva utra keltem a hajnali rengetegbe...Szinte senki nem volt az utcän, az idöpont hajnali 4 ora.Basel egyik csomopontjän mäszkältam, amikor èszre vettem, h követ vki...szaporära fogtam lèpteimet...de egy fèrfi csak követett…..
Ismét képernyőn a Vidám Fijjug, mi hogyvoltozunk, az úri közönség táncol. Májkül a promók alapján egy újabb nézéssel bővítette színészi eszköztárát, immáron 4 is van neki, ezzel hivatalosan is megelőzte Steven Segalt. Linkolnnak szakálla nőtt reggelre, Tíbeg már csak…..
Hülye cím, nem hülye cím, ez van. A visszatekintésben feltűnik Eldzsé, azaz Link fia, fejfájásának okozója, a mi nyomorúságunk egyik előidézője, simán ki kellett volna végeztetniu Kellerman kartárssal. Onnan folytatjuk, hogy a körzeti Einstein-emlékverseny megosztott első…..