Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negev

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
negev 2012.09.01 15:39:02
@Macséta:
Ezt a vona féle feltételezést vissza utasítom! Az már viszont felettébb érdekes, hogy milyen kis kényes lett itten pár ember a magyar mint jelző használatára. Főleg akkor ha az valami negatív tartalmat vagy jelzőt, jelentést akár érintőlegesen , kicsit is szimbolizálni. Érzékenyen érint? Sértő? Nem tartod jogosnak? Elhamarkodott szemét dolognak tartod? Én ugyanezeket érzem bazmeg minden nap mikor köztetek járva a zsidózást hallgatom!!!!! És nem bírom megérteni! Tudod miért? Mert itt születtem, ide jártam iskolába, itt élek, itt voltam katona, ide fizetek annyi adót amennyit 10 másik sem, és csak azt kapom bazmeg, hogy így a zsidók meg úgy a zsidók! Érted már érzékeny lelkű barátom!??
negev 2012.09.01 15:51:01
@Omahaboss:
Pont ezt próbálom elmagyarázni már sokadjára, hogy nem általánosítok! Csak azért hallom mindenütt, mert mint már ezt feljebb leírtam ez a hangos kis réteg hangos és megpróbálja ráerőltetni az akaratát a józan többségre! A normális emberek nem vizslatják, hogy ki milyen származású, csak azt nézem valakiben, hogy normális ember vagy sem, és pont nem érdekel a származása.
negev 2012.09.01 15:59:43
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
negev 2012.08.17 21:48:24
@bigthereal: ezért volt jó eredmény az 1-1
negev 2012.08.17 21:53:23
@tobias2: És nem utolsó sorban megemlíteném a Dánokat! A sárgacsillagos náci rendelet másnapján a Dán király, sárga csillaggal a ruháján lovagolt ki!
negev 2012.08.17 23:08:53
@Buci-Bigyo: Ehhez képest szinte minden dán zsidót kimentettek, és azóta is a mai napig megbecsülés és nem megkülönböztetés a sorsuk!
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
negev 2012.08.17 19:15:30
@Csehszlovák Kém: Teljesen mindegy mit írsz! Ebben az országban történelmi tények semmit nem jelentenek! Fej homokba, relativizálás,történelem átírás, és nulla felelősségvállalás a jellemző! Ez a hely csak névleg az EU! Az elmúlt 5-10 év ezt ékesen bizonyítja!Sajnálom az ország azon 80%-át akiket a maradék olyan amilyen 20% miatt megítélnek mindenhol!
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..