Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád112

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég furcsa volt Meggyes Tamás reakciója a füvezéséről szóló vádakra miután megjelent egy videó. Szóvivője útján közölte csak akkor nyilatkozik arról, hogy mi a véleménye az ügyről miután látta a felvételt. Ha valaki életében nem füvezett akkor nem kell megnézni a…..
2005 decemberében elárasztották az Index címlapját a Gyurcsány Ferencről szóló cikkek, valaki értette a viccet, de volt olyan is, aki élesen hallotta, ahogy csoszogó bakancsban balra átot csinál az egész szerkesztőség. A Story most, a kampány finisében viccelt egy ekkorát, ilyen…..
Miklós sajnos nem akar biodíszlet lenni, így nem megy el 15 órára a BKV-t vizsgáló bizottság elé, de a böcsületszavára megígérte, hogy az írásban feltett kérdésekre a legőszintébben fog válaszolni, mivel felelős, esküjéhez hű politikusként nem tehet mást ... A nyers…..
Fideszfigyelő Orbán internet 1.0 2010.02.24 14:30:00
A Fidesz kreatívan használja a jó megfogalmazásokat. (Egy éve volt alkalmunk azon élcelődni, hogy Orbán akkori évértékelőjének jelszava az U.S.A. "baloldali" pártjától, a demokratáktól származik.) Most, mintha a költői művek felől áramlana a lelkesítés. A mostani…..
Fideszfigyelő Itt az alma! 2010.02.18 16:43:00
A politikát gúnyoló mozgalmaknak sokszor óriási sikerük lehet. A kétfarkú kutyapárt "tüntetés a semmiért" után, itt a facebook-on megjelent, újabb mozgalom. A "Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak?". Amikor Hetiválasz.hu-n…..
Árpád112 2010.02.22 12:06:54
  Nem egészen két hete gyűjtik a pártok az ajánlószelvényeket, és szűk négy hetük maradt a leadásig. Ahogy telik az idő, a cédulák fogytával úgy lesz egyre nehezebb ajtóról ajtóra járva újabb ajánlásokat szerezni (saját bevallása szerint csak a Fidesz…..