Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lupus33

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
lupus33 2010.04.07 20:08:21
@török gábor: az mszp biztos tud jó sok szavazói adatot! A volt mszmp tagok jegyzékét nem hiszem, hogy kidobták 90-ben!
  Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak…..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
Piroslap Szekeres kopiimázsvideó 2010.03.01 01:30:00
A piroslapon is bemutatott Magyarország sikereiről készült imázs film stílusában, készült egy újabb kisfilm. Alsó-Jászság a fejődő régió címmel. Képben, zenében hasonló filmben azonban feltűnik Szekeres Imre a körzet képviselője.   ..