Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiga_biga

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
csiga_biga 2010.03.03 12:48:07
@Jaffar: látom a Fletó feddhetetlen, a Medgyesi egyenesen főnyeremény volt, Dávid Ibolyát igazából csak véletlenül hozták összefüggésbe az MSZP-vel, az SZDSZ pedig minden magyarok pártja, nem igaz?
csiga_biga 2010.03.03 13:01:46
@Jaffar: írsz egy bejegyzést, szidod benne a jobbikot, meg a fideszt. Ezzel nincs is gond, szólásszabadság van (elvileg). Mindemellett %-osan kicsi esélyed van rá, hogy MDF-es, vagy SZDSZ-es legyél (bár lehetséges), tehát kizárásos alapon MSZP-snek kell lenned. Ha nem lennél MSZP-s, akkor leírtad volna pár szóban azt, hogy mi fán is terem a vezetőségük és nem intézted volna el annyiban, hogy "a szocik"...
Amennyiben nem tartozol egyik felsorolt frakcióhoz sem, akkor nem értem miért kiabálsz, holott nincs is politikai támogatottságot és szerepvállalásod (ide veszem az MKP -t és az MCÖ-t is), tehát tök érdektelen és értéktelen a hozzászólásod, ha pedig még szavazni sem mész el, akkor pedig ne akard használni az elkövetkező 4 évben az állam adta szociális lehetőségeket, hiszen nem éltél a szavazati jogoddal, tehát neked tökmindegy mi történik itthon Magyarországon.
Ha tévedtem és Te tényleg elhivatott aktivistája vagy egy kis pártnak, akkor abban az esetben bocsánatot kérek(!) és jó munkát kívánok a kopogtató cédulák gyűjtésében!
csiga_biga 2010.03.03 13:24:59
@vlgymir: Éppenséggel lehet. Ellenben az minek ordibál? Mindenki l*sz*rj* a fejét... Sok ilyen embert ismerek, akiket senki sem képvisel, de ők ezt választották. Őket érdekli a politika, de nem a mai magyarországi pártok. Innentől kezdve a két fél kölcsönösen elfordul egymástól. Ha valaki sehova sem akar tartozni, akkor miért száll vitába azokkal, akik valahova tartoznak?
Amúgy köszi a dicsérést, hogy nem 1bites az agyam. :) Ezt felírom.