Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepkepillangoo (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkora szenzáció történt, hogy Ádám azonnal klaviatúrát ragadott, hogy megírja nekünk. Azt képzeljék el, hogy - bizonyítottan egy esetben ugyan - de működött a MÁV weboldalán a késéselőrejelzés. Döbbenten motyogjuk egymásnak: kinek áll ez érdekében? Egy rövid történetet…..
lepkepillangoo (törölt) 2010.05.20 06:12:54
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
lepkepillangoo (törölt) 2010.05.12 06:23:37
@Biro_Peti: Einverstanden :-) Sok humor, emberek!
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
lepkepillangoo (törölt) 2010.02.17 10:44:14
@Kitalátor feljegyzetei:
A szoptatás remek dolog, és természetes, én mégis azt mondom, tiszteletben kell tartanunk, hogy ennek a megítélése nem változhat meg pár év alatt... Mindent meg lehet oldani diszkréten, harcosság , tüntetés és sajnáltatás nélkül is... Próbáltam, csinálom hat éve, és igyekeztem senkit sem kellemetlen helyzetbe hozni.
lepkepillangoo (törölt) 2010.02.17 10:45:37
@ági anyu: jogos...