Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sigmase7en

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát a földi Középföldén, azaz a Tolkien-rajongók Mekkájának számító Új-Zélandon! Mondjuk ugyanúgy kötél van a nyakában mint Szaddamnak Irakban, vagy nálunk az Orbán-szobornak, úgyhogy valószínűleg az aucklandiak is ledöntik a szobrot, ha (SPOILER ALERT!!! Csak akkor jelöld…..
A kormány, mint más kormányok általában, pénzhez akar jutni - rengeteg vicc utal arra, micsoda kreativitás van egyre újabb adónemek kieszelésére az illetékes tárcánál.  Erre az adóellenes populáris közhangulatra épül rá egy gondosan hangszerelt világméretű…..
sigmase7en 2012.04.12 16:40:52
@Jack Torrance: ezt most én sem értem
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
sigmase7en 2012.03.28 14:53:39
@Furore Carcosa: hárman...
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
sigmase7en 2011.08.04 13:48:27
@R. Daneel Olivaw:

"azért aki komolyan vette, az inkább magába nézegessen... elképzelhetőnek tartja bárki is, hogy ha így esett volna a történet, arról először egy blogban olvasson? Naugye... ;)"

senki nem vette komolyan, mert nem csak neked van ilyen sok eszed, hogy erre rájöttél. Meg nem is arról van szó, hogy jól van-e megírva. Meg még csak arról sem, hogy jó-e a mondanivalója.

Hanem hogy a tömegkommunikációnak vannak bizonyos alapszabályai a valóságteremtő / befolyásoló ereje miatt. Ezért nem írunk le sajtótermékben álhíreket. Vagy nem tálalunk fikciót valóságként. Mert sokan olvassák, nem tudhatod, kiből mit vált ki. Ezért felelősség az újságírás. Nem pedig fürdőzés önnön nagyszerűségünk csodálatában.
sigmase7en 2011.08.04 13:57:03
@g-dúrban zúgó kabóca:

"nyilvánvaló, h fikció, ne kelljen már még kiírni nagy piros betűkkel"

Hogy kell-e, azt szerencsére már náladnál okosabb emberek eldöntötték.
sigmase7en 2011.08.04 14:00:33
@seahawks: nem dőltem be neki, hanem igencsak wattafakkolva kattintottam le az index főoldat, ahol a lead-ben még mindig csak ennyi olvasható:

"A norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor szabadon engedte a 76 halálos áldozattal járó tragédia főszereplőjét."
A Torrentfreak.com egész évben nyomon követi a letöltök körében legnépszerűbb sorozatepizódokat és filmeket: most közzétett felmérésük szerint a Lost múlt vasárnapi fináléja a BitTorrent fennállásának minden eddigi csúcsát megdöntötte. A két és félórás (nettó…..
sigmase7en 2010.05.28 10:46:23
@überplankton: ügyes vagy, most menj és rejszolj eggyet a tükörre
A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe került rendezetlen magánélete,…..
sigmase7en 2010.03.29 14:59:33
@Ballagator: ehh, pont ezt akartam leírni: felesleges minden alkalommal, amikor kiesik egy jobbikos csontváz a szekrényből odagyűlni a keményvonalas jobbik-fanatikusoknak, és elküldeni mindenkit a kurvaanyjába, meg magyarázni a magyarázhatatlant, meg relativizálni a történteket. Nem kell félni, ezek a hírek nem fogják csökkenteni a jobbik szavazóbázisát. A fanatizált keménymag úgyis meg fogja magyarázni magának, hogy ez a hír a.) provokáció b.) hazugság c.) ha igaz is, semmi baj nincs vele d.) ha van is vele baj, akkor is miért nem a FIDESZ-Maszop nagykoalíció ordas bűneivel foglalkoznak a "köcsög zsidóbérenc bloggerek", ahelyett, hogy ezt a jelentéktelen apró botlást feszegetnék...

Nem. Ezek a hírek nem fogják csökkenteni a jobbik szavazóbázisát, ezek a hírek megakadályozzák, hogy a jobbik tábor tovább nőjön.

Azok a bizonytalanok, akik bármilyen okból kifolyólag elgondolkoztak a Jobbikon, de még nem fanatizálta őket a bar!kád, meg a többi "hírpótló" jobbik-média, ergó tudnak normálisan, objektíven gondolkozni, legalább jó messzire elkerülik a pártot, mert látják, hogy az a hangosan hirdetett erkölcsi felsőbbrendűség, ami azt hivatott volt garantálni, hogy a sátánizált jelenlegi pártokkal ellentétben a jobbik nem fog majd lopni, s ami miatt az esetleges leendő szavazó hajnlandó lett volna lenyelni a párt vállalhatatlan, antiszemita, populista, demagóg, gyűlölködő, félelemkeltő, önellentmondásoktól hemzsegő üzeneteit és ideológiáját, az nem létezik. Kamu. Képmutatás.

És ez így van jól.
sigmase7en 2010.03.29 15:58:54
@Egregor: Tévedsz, a jobbik nem képviselt még semmit (nincsenek képviselői az országgyűlésben), nem tettek még le semmi konkrétumot az asztalra: a jobbik eddig egy dolgot csinált - ígérgetett. Hordódól szónokol, méghozzá NAGYON hangosan. "Ez lesz, az lesz, így elszámoltatunk, úgy felszámoljuk, amúgy bezárjuk". Egyszerű ígérgetés. Populista, demagóg vonalak mentén. Ugyanúgy, mint más politikai pártok esetében. Az emberek meg eldöntik, hogy nekik hisznek, vagy másnak. Te már eldöntötted, s az ilyen hírek - ahogy írtam is - nem hiszem, hogy téged, vagy más jobbik hívőt eltántorítanak pártjuktól. Ellenben a még nem fanatizált, ám potenciális jobbik szavazókkal. Ők még simán elgondolkozhatnak rajta, hogy valóban érdemes-e hitelt adni a jobbik szavainak csak azért, mert ők kiabálnak a leghangosabban, és mert azt állítják magukról, hogy ők - mindenki mással ellentétben - nem egy hazug tolvajbanda, hanem a hit, meg az erkölcs, meg a haza és a haladás pártja... Aztán lehet fejet vakarni, hogy akkor most hogy is van ez a leszbipornóval, a kerékbilinccsel, meg az MSZMP tagsággal?
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..