Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e-kor

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyöspatán a Jobbik jelöltje győzött – a hír láthatóan sokakat meglepetett. Következik ebből valami? Lehetséges, hogy mégis inkább jobbról kell keresni a Fidesz potenciális váltópártját? Lehet, hogy Vona Gábor a magyar Fini, aki szélről indulva, de óvatosan befelé…..
A múlt hétre tervezett bejelentés elmaradt, mert Orbán nem ért rá, és jó híreket nélküle nem lehet közölni. (Rosszakat viszont csak nélküle.) Hétfőn már ráért, megvolt a BL-döntő is, így bejelentették az Otthonvédő Akciótervet: 1. Árfolyamrögzítés Ha kéri az adós,…..
e-kor 2011.05.31 22:42:27
@Kiszámoló:

én saját tapasztalatomat írtam le, és hidd el én 2007-ben 1 héten keresztül az összes banki lehetőséget végigjártam és min. 25 ajánlat közül vválasztottam ki a legkedvezőbbet ami egy kereskedelmi bank fundamenta kombi volt. És ezalatt az idő alatt amit a hitelem növekedett kizárólag a bank hibája miatt történt, a fundamentának semmivel nem kell többet fizafizetnem.
Ha simán banki hitel lett volna most 30 ezerrel több lenne a havi törlesztőm. Ezt én tapasztalom ez nem valaki bemagyarázta.
A fundamentát is végigjártam és akkor még nem lehetett csak kizárólag rajta keresztül hitelhez jutni, ma már lehet, így most már a bankokat kikerülve lehetne nála lakáshitelhez jutni.
Az EBKM megtévesztő mert abba mindent belemvesznek egyes helyeken, míg máshol nem.
De az tény, hogy havonta a betett pénzed után 30%-ot ad (kamatként is felfogható, de nem kamatos kamatként.)
A fundinak nincs pénzügyi tanácsadója, neki személyi bankárhálózata van akik a legfelkészültebbek, kb 3 éve teljesen megváltozott a képzésük és merem állítani, hogy aki náluk a 3-as szintig eljut azok már nagyon értik a szakmájukat, biztos sok kezdő is van akik félretájékoztatnak, vagy a gyors meggazdagodás reményében nem azt adja az ügyfélnek ami neki a legjobb, de az ilyenek nem maradnak ott tartósan és nem lehet ezért általánosítani, ismerek sokat közülük és tudom, hogy mindig képzésekre járnak mert az új dolgokkal teljesen képbe kell lenniük.
A postai fundamenta na az nevetséges, mert őket majdhogynem kényszerítik erre, ezermillió más elfoglaltásuk melett és amit ezért kapnak aprópénz, nekik nem éri meg az energiát ebbe beleölni.

Visszatérve a témához, a portfólión volt egy kalkuláció, hogy milyen összegnél milyen lesz 4 év múlva a felhalmozott árfolyamkülönbözet-összeg, és ehhez megnézve a fundis weboldalon a hozamokat kiderült, hogy olyan 240-250 HUF/CHF árfolyamig simán jobb a fundamenta, 215 huf/chf esetén olyan 250-300 ezer forint az, amit 4 év alatt a fundamentával meg lehet spórolni 180-as fix árfolyam mellett.
A kiszámolós blogodat is megnézem mert érdekel amiről ott írsz.
Kiváncsian várom az ltp-s részt is.
e-kor 2011.05.31 23:23:52
@Kiszámoló:

Nem értelek, megnéztem az oladlt amire a blogodon hivatkoztál és ott máshogy írsz az ltp-ről.
Ebből azt látom, hogy maga a konstrukció jó csak nem mindegy hogy aki értékesíti milyen felkészültségű, erre is hivatkoztam neked feljebb...

akkor beidézném ami a teáltalad hivatkozott oldalon volt:
A lakástakarékpénztár, vagy lakáskassza egy könnyen átlátható, egyszerű termék. Futamideje 4 és 8 év között van, a havi maximálisan megtakarítható összeg 20 ezer Ft/fő, a fizetett kamat a megtakarításunkra 1 és 3% között változik. Ez miatt még nem lenne érdemes köti ilyen szerződést, de az éves befizetésünkre további 30% állami támogatást kapunk azzal a megkötéssel, hogy ha nyolc évnél rövidebb futamidőre kötöttük a szerződést, akkor a lejáratkor az összeget lakásvásárlásra, meglévő lakáshitel törlesztésre, vagy meglévő lakás felújítására fordítjuk. Nyolc év futamidőnél 2009 július elseje előtt nem volt lakáscélú megkötés, bármire fordíthattuk a pénzt, ez sajnos megváltozott a július elseje után kötött szerződésekre vonatkozóan. Költségei: havi 150 Ft számlavezetési díj, illetve egyszeri szerződéskötési díj, ami a szerződéses összeg egy százaléka. Előnye a kiszámíthatósága és egyszerűsége, hátránya a maximált havi befizetés és a kötött felhasználási mód

szóval ebből az jön le, hogy ezzel jól járnak az emberek ha hozzáértő értékesíti nekik.
pl. amit akinek a hozam a fontos az nem 1 db 8 éveset köt, hanem 1 db 4 éveset majd 4 év után még egy 4 éveset... és nem a volt 4-es módozatból ami most 3,9-es szmála néven fut, hanem a volt 3-asból ami hozamles címen fut. De ehhez jó tanácsadó kell, mert neki a 3,9-es értékesítése az érdeke mert utána magasabb a jutalék (pláne 8 évre)
Egyetlen dolog szól a 8 éves mellett a kiszámíthatóság: nem biztos, hogy 4 év múlva is lesz 30 % álltám rá, de a meglévő kondiciókat nem tudják változtatni visszamenőleg szerencsére, sőt én ismerek törvényes trükköket is amivel szintén legálisan kitolható a futamidő, ha közben csökkene a kedvezmény mértéke...
e-kor 2011.06.01 11:29:52
@Aussietrotter: Kinnt Ausztriában az ottani és az itteni Fundamenta lakásszámla között milyen különbségek vannak, ha vannak ? úgy tudom ott az emberek 80%a rendelkezik ilyennel, míg itthon alig 20%
várom a válaszod...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
  A dobos, a szakács, a cukrász meg a hidegburkoló   Tódor János írása    Nagycsécsen gyilkoltak először. A média és a hatóságok reakciójából - pontosabban annak hiányából - igazolva látták tettüket: csak ölni kell, és közelebb kerülhetnek…..
a Tisztelt Ház Sitt! 2010.09.19 19:11:00
Holy sitt! Mesterházynak még gyakorolnia kell a képes beszédetAz őszi ülésszak Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött el, amelyben a tradíciók szerint értékelte az elmúlt időszakot és az elkövetkezendő idők programjáról is szót ejtett. Abba…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
e-kor 2010.04.12 12:24:37
@manyike: akinek tekintélye van, utálja a kommunistákat, elismert van ilyen, a neve: Makovecz Imre!
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
e-kor 2010.04.08 16:27:50
kuruc.info/r/2/57913/

NO 2.

kubatov a fidesz választási csalásáról beszél...
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
e-kor 2010.03.30 16:31:34
@ubul2000: meg ez is.

Egy édesapa keresi cigányok által elrabolt családját

2010-03-30 16:11 barikád.hu Bűnügy Küldje el ismerősének!
"2010. 03. 27. 20:45-kor Törökbálinton az érdi elágazásnál elrabolták a kisfiamat és a páromat. Ecsedi Dominik Istvánt (14 hónapos). Ő rajta egy kék színű pufi kis kapát és kék-fehér-piros vízszintes csíkos nadrág és szürkés-zöld melegítő alsó volt, a fenekén „sport” felirattal. Párom: Deák Mária 21 éves. Ő rajta sötétkék farmer piros kapucnis pulóver és fényes fekete mellény volt. Vállig érő sötétbarna haja copfba volt fogva, bal fülébe egy kis fekete dobókocka formájú fülbevaló volt.

Az elrablók egy sötét bordó Opel Astrával menekültek . Az autó ismertető jele, hogy a vezető oldali külső visszapillantó tükre letört a dulakodás közben. A két elkövető cigány származású, egyikük erős testalkatú, a másik kis vézna. Az autóval Törökbálintról Érd fele menekültek el.

Kérem, jelentkezzen az, aki Pest menyében (Törökbálinton, Tárnokon, Sóskúton, Százhalombattán, Érden) látták ezt az autót, mert valószínűsíthetően e helyek valamelyikére távoztak az elkövetők."

Jelezni az ismert számokon lehet: 107, 112 Budaörsi rendőrkapitányságon vagy a
06/20-406-5865, 06/20-941-0804, 06/70-509-8002 számok valamelyikén!

egyszerűen döbbenet!!!
igaz lehet ?
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Folytatódik a választási rendszerről szóló mini sorozat: ezúttal az ajánlószelvények gyűjtése miatt már most is reflektorfényben lévő egyéni választókerületekről lesz szó. A szabályok ismertetése mellett az egyes eljárások politikai jelentőségére is igyekszem felhívni a…..
A miniszterelnök tegnapi parlamenti búcsúbeszéde kapcsán a leggyakrabban felmerülő kérdés Bajnai Gordon további karrierjére vonatkozik. Sokan már az MSZP következő miniszterelnök-jelöltjeként látják, mások biztosra veszik, hogy jövőre ő lehet a baloldal közös…..
e-kor 2010.02.23 21:22:09
@Kenwyn:
akik nem akarnak elmenni szavazni azok akik kilátástalannak látják a helyzetüket de nem a segélyre várnak, pont ők akiket a jobbik megnyert magának, hogy reményt mutatott egy radikális változásra.
e-kor 2010.02.23 21:50:09
@zarahusztra:
jól látod, hamar kiborul a bili. Az szdsz-es molnár is a könyvét megírta érdekes dolgok vannak benne, többek között arról, hogy semmi stratégia nem volt az mszp egészségpolitikájában de jó pókerarcok voltak ennyi. a hírszerzőn rajta van a rész, érdekes...
e-kor 2010.02.23 23:24:17
az OVI 1 milliárdból fejlesztett weboldala egy kalap szamóca. ezt olvassátok el.

Miután néhány vicces linket közzétettünk, hatalmas fejetlenség lett úrrá az OVI-nál: lekapcsolták az egész honlapot, így az közel fél órára elérhetetlen volt, nem lehetett pl. megnézni azt sem, hogy melyik párt hogy áll a kopogtatókkal... Röhejes ez az egész, avagy ilyen a szocionista színvonal és szakértelem.
Közben úgy-ahogy javították a hibát, ki tudja mit ügyködtek a háttérben...

Egy olvasónk jelezte, illetve több blogban a hozzászólásokban leírta néhány számítástechnikában járatos ember, hogy az OVI annyira amatőr és béna volt, hogy egy ideig elérhető volt az adatbázis szerver IP címe, neve és az ahhoz tartozó felhasználónév és jelszó is...
Felhasználónév: valtort
Jelszó: valtort
Az IP cím sajnos nem jutott el hozzánk...
Hogy mi volt rajta, azt nem tudjuk, mi nem értünk ehhez, várjuk hozzáértő olvasóink reakcióját. Egyúttal jelezzük az illetékeseknek, hogy nem ártana az ilyen hibákat javítani, mielőtt illetéktelenek fontos információkhoz jutnak hozzá vagy komoly károkat okoznak.
Ennek az egész ügynek következménye is kell legyen, mert aki jelszónak ugyanazt adja meg, mint ami a felhasználónév, nos, azt a nyomorékot jobb időkben ledobták a Tajgetoszról. A szocialista kormány ma pedig programozóként alkalmazza...

esetleg készültek valamire és a kuruc buktatta le őket? létezik, hogy hackeléssel akartak volna csalni a szocik?
nem furcsa, hogy a felh.név és a jelszó ugyanaz???????????
rossz érzésem van....
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Orbán Viktor egy most megjelent – de tavaly ősszel elhangzott - beszédében ismét felbukkan az általa már többször is említett centrális pártrendszer gondolata: "[M]egvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális…..
e-kor 2010.02.17 10:13:55
Török Gábor erről mi a véleményed, elsősorban Kövér megnyilatkozása érdekel (amennyiben ez így elhangzott)

nagy hiba volt ez orbántól, ezt ráért volna októberben elmondani.
másik hiba kövér nyilatkozatai : ezt halgassátok meg eredetinek tűnik, 2010.01.27-i felvétel, akár provokálták akár nem ez gáz:

www.168ora.hu/itthon/kover-laszlo-elarasztana-bekes-megyet-a-tiszaval-51268.html

a lényeg:
-szavazati jog nyílvános adás-vétele (ezzel lemondani a döntésről a (fidesz javára)
- mesterséges természetvédelmi körzet létrehozása
- ügyészség kormány alá rendelése

ennek és orbán mikolás nyilatkozatának fényében 20 év fideszes egypártrendszer nagyon nem erre vágynék egy demokratikus országban!!!