Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ronaldinhogaucho

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
Természetesen nem lett könnyű. Csak másképp lett nehéz, és más pozícióból tudunk tárgyalni munkavállalóként. Partnerré váltunk a kiszolgáltatott lét helyett. Ez jónak tűnik, de értenünk kell, hogy a munkáltatók szempontjai is megváltoztak. Harsogja a HR-szakma, hogy most aztán koncentrálni kell a…..
ronaldinhogaucho 2018.07.24 15:57:42
@Elseif: Szia, hasonló cipőben járok én is. Java, 40+, de egyelőre semmi. Egyébként szerintem nem teljesen reménytelen a dolog, csak most amúgy is uborkaszezon van. Csinálj magadnak, LinkedIn profilt, az olyan hirdetésekre is jelentkezni kell, ahol nem 0 év az elvárt szakmai tapasztalat. És ahogy itt már írta valaki: kell egy hobbi projekt, amit fel tudsz mutatni.

Ha esetleg itt egy programozó kollégának van egy jó ötlete, mit érdemes Java-ban hobbiprojektként elkészíteni, azért hálás lennék. Mármint az ötlet kellene, hogy lássam én is, milyen szintű projekt az elvárt egy junior fejlesztőnek.
A lenti tesztet Mucsi Gábortól kaptam, köszönöm neki! Gondoltam egy merészet, hogy meglepem magam egy házimozi projektorral Karácsonyra. A hazai piac technikai tudása és ára alapján persze eszembe se jutott volna, de szembe futottam a képen látható termékkel az aliexpress.com-on. Legalább másfél…..
ronaldinhogaucho 2016.11.08 08:50:40
@Mucsi Gábor: Azért az ebay-t szerintem nem kell félteni, megvannak az eszközeik rá, hogy visszaszedjék a pénzt (vsz. egy ideig az eladók bevételet vagy annak egy részét zárolják ilyen célra). Tehát a te esetedben nem nyert vsz. a csaló eladó. De ha csak minden 10. esetben későn kapcsol a vevő és későn kezdene el reklamálni, már jó pénzt keres a csaló eladó.

Én az ebay helyében inkább algoritmusokat fejlesztenék ki, hogy a piaci átlagár harmadáért ne lehessen feltenni hirdetéseket. Bár nyilván próbálkoznak a szűréssel.

u.i.: Most annyira fel is húztam magam, hogy mind a 4 kamu hirdetést "Report"-oltam az ebay-en. Már összesen 39 db-ot eladott (szerintem ugyanaz a vevő), felháborító, hogy ezt megteheti.
ronaldinhogaucho 2017.06.02 14:33:21
@Relativ69: Köszi, de már egy éve megvan a vászon. Szeretjük, használjuk. A következő gép is egy hasonló kaliber lesz, mint ez, nekünk elég ez a felbontás.

Jó lesz pl. az UC46, az a wifi miatt szimpatikus.
Bár nem feltétlenül szükséges kronológiai sorrendben nézni a Három szín-trilógia darabjait, aki a Kék és a Fehér megtekintése után veselkedik neki a Pirosnak, az már sejtheti, hogy a látszólagos hasonlóságok ellenére is egy jórészt különböző élményre számíthat.…..
ronaldinhogaucho 2017.03.08 09:26:01
@danialves: Köszönöm, várom! Hiánypótló írás lesz magyar viszonylatban.
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
ronaldinhogaucho 2013.01.07 21:50:42
@Dworkyll: Kösz a tippet és ha már így javasoltad, 2-t vettem és így némi alku után 4 USD-ért megkaptam darabját. Kiváncsian várom a lápát.
ronaldinhogaucho 2013.01.26 21:59:31
@phaid: Sajnos a másiknak is már van gazdája. 4 dollár volt szállítással együtt (2db-ra), szerintem ha csak 1 db-ot veszel, akkor is lealkudhatod kb. 5 dolcsira. Itt nézd meg:
www.ebay.com/itm/IKEA-OLEBY-Clip-On-Book-Reading-Light-Bright-LED-Lamp-/251216785452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7daff02c
Fapadossal okosan Senkit többet? 2010.02.13 17:03:00
Sokan azt hiszik, hogy hatalmas varázslat kell egy olcsó nyaralás, egy olcsó fapados repülés, vagy sok olcsó fapados repüléssel egybekötött olcsó nyaralás kivitelezéséhez.  Mi itt nem árulunk zsákbamacskát és minden érdeklődőt, szkeptikust, repülni vágyót, vagy…..
ronaldinhogaucho 2010.02.17 10:22:34
@ronaldinhogaucho: Egyébként pmoncsa szerintem 100* korrektebb, ténylegesen utazásszervezést csinál, mindent leszervez és a hirdetésében egy csomó konkrét infó van, amiből kindulva bárki utánanézhet a lehetőségeknek.
ronaldinhogaucho 2010.02.17 13:51:47
@AzUtazó: Te is érted, nekem az a legfőbb problémám, hogy a szerncsétlen tudatlanokat kihasználod, megtehetnéd ezt ingyen is.
ronaldinhogaucho 2010.02.17 14:25:59
@AzUtazó: Azért ez a hasonlat erősen sántít. A blogod nagyon korrekt, ha megmaradnál annál, nagyon jófejnek tartanálak (mint az összes olyan embert, aki az interneten ingyen adja a tudását, segítségét másoknak).