Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborati79

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
Hatalmas meccsen győzte le az orosz válogatott a kőkemény cseheket, megszerezve a B csoport első helyét a vancouveri olimpián. Jevgenyij Malkin két gólt lőtt, az egyiket pillanatokkal azután, hogy a végül kétasszisztos Alekszandr Ovecskin a pálya közepén leütközte Jaromir Jagrt. A…..
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
Nemcsak a németek, a szlovákok is erősebbnek tűnnek a vártnál. A presztízscsatában északi szomszédaink többet lőttek kapura, ám ez nem volt elég a sikerhez. A 3-1-es cseh győzelemből Elias, Jagr és Plekanec vette ki góllal a részét, a másik oldalon Gaborik talált...
gaborati79 2010.02.18 10:00:04
Helyenként kreatív és lendületes játékkal lőtt pontosan ugyanannyi gólt első meccsén az orosz válogatott, mint legnagyobb riválisa, Kanada. A különbség annyi, hogy a végső soron masszívnak tűnő Lettország is összehozott két találatot. Az első harmadban Ovecskinék durván…..
gaborati79 2010.02.17 09:51:02