Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jirzsij

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Tőle ne vegyél robogót! 2011.10.12 12:17:00
Jól nézzük meg a sasorrú fiatalembert: ő az, akitől soha, semmilyen körülmények közt nem szabad robogót venni. Ugyan a gépet jól kezeli, de nem bánik jól vele: annak ellenére, hogy az MBK Stuntot defenzív városi közlekedésre tervezték, nem hinném, hogy erre gondoltak a…..
Mit mondhatnék? Negyedik lettem. A krumpli-díj nekem jutott, elméletileg szomorúnak kellene lennem, hiszen a legerősebb autóval ez minden bizonnyal nem az az eredmény, amit más elképzelt volna. De ez nem az én esetem. Én tulajdonképpen szopni mentem oda, mint az ominózus vadász.…..
Sehogy nem készültem a versenyre, hiszen az egyhármas Suzuki Swift gyárilag egy 810 kilós versenyautó. Ezt sikerült is bizonyítanom a tököli négyszázon. Egyébként ki ne látott volna már a péntek-szombati időszakban padlógázzal furikázó kamaszokat az ország tetszőleges…..
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
Belsőség A hondások lelke 2011.08.24 07:39:00
Jó autó a Honda és a BMW, de nagyon rossz az Alfa Romeo? Ha megszeretünk egy autót, akkor elviseljük a hibáit, ha nem szeretjük, akkor pedig a hibátlan sem elég jó. Mai cikkünk blogposztja...
Riga-Budapest 1568km. 21 óra alvás nélkül, autóval, tankolással, rendőri intézkedéssel és kisebb eltévedésekkel. Ahogy a korábbi posztban olvashattátok, a Corollával egy korszak véget ért. Az épített utcai autóm után nagy vacillálásba kezdtem. Mindenképpen egy olyan…..
Világos, az izzócsere nem mindig olyan egyszerű, mint ahogy képzeljük. A rendes fényszóróállításhoz pedig műszer kell. De az autón világító apró izzószálak arról dönthetnek, hogy meglát-e a fáradt, szemeit dörzsölő éjszakai autós vagy sem. Ha egy párszáz forintos…..
Belsőség Csodák nincsenek 2011.06.30 05:00:00
Az utakon biztosan nem. Tán meglepőnek tűnhet a kijelentés, de elhihetik: nem alaptalanul mondom ezt. Mindent láttunk már, minden volt már (még Bristol is, amitől zengett az egész európai szaksajtó), lassan végére érünk, elfogy a lendület, mi jöhet még a minden után? Vagy…..
Az ember, ha utazgat, olyat is megtesz, amit nem tervezett be előre, netán amiről megfogadta, hogy semmiképpen nem teszi meg. Például autómodelleket vásárol. Így jártam én is Amerikában, ahol már az első nap sikerült mintegy véletlenül betévedni egy San Jose-i Toys…..
Az ausztrál freestlye krosszos, Blake Williams az égbe szállt egy rendőrmotorral: a római Olimpiai Stadionban nagyot ugrott a széria Moto Guzzival. Ilyen, ha repül a sas: ötvenezer néző őrjöngött, amikor a 26 éves motoros felhajtott a rámpára. „A gép elég nehéz, nem…..
Jirzsij 2011.06.29 12:48:45
@ZON: Sőt, otthon is maradhatott volna ágyban, párnák közt...
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..
Kuniót szpamnek nézne a gugli postaszolgálata: levele fennakadt, majd néhány nap bolyongás után mégis megérkezett – a srác már elhagyta Marokkót. Tangernél kompolt ki az országból, ami elmondása szerint izgalmas kikötő, tényleg Afrika kapuja. Barcelonába motorozott, ahol…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Igen, a Renault 12-esről van szó, kicsit módosított formában. Ezt is cork77-nek köszönhetjük. Semmi kétség: a régi francia rendszám csak a Renault-t takarhatja.Csajozós autó a javából. Valószínűleg leginkább a vakok és gyengénlátók körében.Come on baby, light my fire...
Jirzsij 2011.05.10 10:17:20
-         Király! – szólt Májkül az ájfónba -         Utca 24/b – tette még hozzá, bár a GPS koordináták alapján amúgy is megtalálta volna az autó, de az ördög nem alszik. Két hete vette a…..
Jirzsij 2011.04.29 15:54:11
Belsőség Kamera a fedélzeten! 2011.03.31 16:33:00
A fedélzeti kamera kifejlesztése már régóta időszerű volt. Képünkön a GoPro v0.1. A kép forrása: http://asaucerfulofwheels.tumblr.com/..
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
Olvasóink beszóltak Palatinus Attilának, aki felszívta magát. Legutóbbi jégmotorozós videójában néhány jóakaratú kommentelő az egykerekezést hiányolta. Az Instar Film és Pala elhatározta, hogy elkészítik a második részt, amiben már a levegőben lesz a motor orra. A…..
Jirzsij 2011.03.01 14:41:47
Végre-valahára hazaértünk a világ (majdnem) végéről, a 3,3 fő/négyzetkilométer népsűrűségű észak-Svédországból. Azoknak, akik nem követték Facebook-oldalunkon a történetet, elmondom, hogy a sztori ott ért véget, amikor is Vida Jani idejével a remek második helyre…..
Hű, az utóbbi nap elég meredekre és húzósra sikeredett, lényegében folyamatosan csapkodtak az élmények, de megpróbálom összefoglalni. Először is változott a program, hiszen az eredetileg 90 percesre tervezett szabadedzést meghosszabbították 150 percesre, valószínűleg azért…..