Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
„Egy másik fiúval rendszeresen felesben fizettük a számlát, eszébe sem jutott gálánsnak lenni. Szerintem egy randi igenis lehetne izgalmas és élvezetes, sőt emlékezetes dolog” – az alábbi levél még márciusban érkezett, de rövidsége miatt nem láttam értelmét…..
„Megalázva éreztem magam. Ezeket a Trófea-gyűjtő férfiakat most kasztrálnám, nehogy szaporodjanak.” - Többek örömére vagy bánatára, szokásos pénteki sorozatunk véget ért, mert a szerző visszavonta sorait. Ezért most egy új történet kerül terítékre: Levélírónk…..
Egy kapcsolat kellemes indulására nem lehet alapozni a jövőt, mert még ugyanúgy lehet belőle irdatlan bukta is. Következő Levélírónk ezt pontosan tudja, mert átélte, milyen, amikor egy csaj hirtelen és gyorsan megváltozik, felrúgva mindazt, ami korábban történt köztük. Az első…..
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
”Azt terveztem, hogy eljegyzem, most májusban, de ő hirtelen eltűnt.” – a srác egyre nehezebben bocsátja meg barátnője botlásait, ám ha az illető csaj nagy ritkán őt látja hölgytársaságban, azonnal jelenetet rendez, akár még egy elkapott sms-ért is. Most…..
Vajon egy bántónak gondolt mondat helyett hangzott el a lenti vicces indok, vagy ez maga volt a kegyetlen valóság?Életem legviccesebb szakítós mondatát osztanám meg, ami nagyon régen történt velem, de azóta is jókedvre derülök, ha eszember jut :DŐt hívjuk Ritának, akkor volt 19,…..
A Homár sem érti, miért kell a törvényben előírt 15 munkanapot várni egy hivatalos email válaszára. Nincs egy darab alkalmazott, aki ügyfélkapcsolattal foglalkozik? Erzsi szerint már az is öröm, ha egyáltalán reagálnak: Meg tudja valaki mondani, hogy az elektronikus levelekre…..
„Miért aszexuális egy ilyen pasi??” – kérdi kétségbeesetten következő versenyzőnk, aki nemrég megismert egy csodálatos legényt, akit a humuszos tofu jobban izgat, mint a szex. Pedig a lány fülig beleesik, és a srác még csak nem is gondol többre barátságnál:…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
„Naponta bombázott helyszíni tudósításokkal, hogy aznap éppen mit csinált, mit gondolt, vagy mire jött rá. Kész kabaré volt!” – következő versenyzőnk egy korábbi posztunkra hivatkozva meséli el saját bajlódását. Egy bankban ismeri meg a titkárnőt, aki azonnal…..