Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trencsák

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila a kedves, hibáikat sajnáló, ám nem éppen toppon lévő Ready Computerstől próbált vásárolni, részleges sikerrel. Jó sokat utazott feleselgesen, végül a félreértések miatt kapott 1,5 % árengedményt. De nem haragszik, mert legalább nem voltak bunkók, vásárolni viszont…..
Trencsák 2009.12.04 17:19:55
Vajon hány csomag félredátumozott sonka gurult le a szalagról a Zimbónál? És vajon azok valójában mikor romlanak meg? Vajon hányan fognak októberben fissen csomagoltnak hitt, ám büdösre rohadt sonkát vásárolni? A Zimbónál nem csak húst készítenek, hanem úgy tűnik, a…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
A lehúzási verseny stabil favoritja az Autópályakezelő kihelyezett matricaárusító rendszere, amelyik a fizikailag nemlétező matricára kényelmi díjat számol fel, amikor online rendeli az ember. Éseztígyhogy, kérdezte Lajos a minisztériumtól: Nem vásárolok gyakran autópálya…..
Na, igen. Egy Lexus az azért mégiscsak egy Lexus. Mintha csak azt a reklámot látnám megvalósulni, amiben az új, szép piros autó nem kap kerékbilincset, pedig ugyanúgy tilosban parkol, mint a többiek. Magpet küldte nekünk a kémfotókkal megspékelt dupla lebuktatást. Budapest közepe,…..
Trencsák 2008.06.09 18:07:59
Levélírónk melegvíz híján napok óta lavórban fürdik, mert valami elromlott. De hogy tudhatná meg pluszköltség nélkül, hogy a bojler vagy a villanyóra? Vita az ELMŰ-vel. Sziasztok, azt gondoltam, leírom a rövid, de számomra felháborító ELMŰ-s eljárásrendet, amit egy…..
Remélem, Attila megnyugodott azóta, mióta elküldte nekünk a lenti történetet, mert akkor és ott alaposan bepöccent. Persze joggal, csak úgy látszik, ilyenkor hajlamos meggondolatlanul belekezdeni egy-egy megtorló hadműveletbe. Ezúttal nem lett baleset az adok-kapokból, de nem biztos,…..
Trencsák 2008.04.29 17:20:42
Te még nagyobb f@sz vagy, mint akit büntetni akartál! Nem fogsz sokáig élni! Ne dohányozz, élj egészségesen:szervdonornak még jó lehetsz...
autózz! Nevelés Allianz módra 2008.04.29 08:20:00
Vladimir Harkonnen egy népnevelő feliratba ütközött és úgy érezte, muszáj nekünk is elküldenie ezt a kis szösszenetet, hogy minél többekhez eljusson az üzenet. Kérdés, hogy a polgármesteri hivatal valóban a parkolási morál jobbítási szándékával teszi mindezt, vagy…..
autózz! Több kedvességet! 2008.03.20 08:36:00
Socka számomra nagyon szimpatikusan közelítette meg a közlekedés problémáinak kérdéseit és megoldási javaslatokkal is előrukkolt. Egyszerű tanácsok, de nem tartom kizártnak, hogy pozitív hatást gyakorolnának a negatív folyamatokra ha sokan megfogadnánk őket. Egyszerű gyalogos…..
A seggnyaló, szervilis hozzáállás mindig is volt, van és lesz is. Teljesen mindegy milyen név van ott azon a táblán, lehetne Horn, Orbán, Medgyessy. Most éppen ez a bagázs került fel. Miért nem lehetett csak annyit írni, hogy az iskola állami és önkományzati pénzből lett…..