Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aiden

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában úgy látszik, inkább parkolással összefüggő problémákkal kerestek meg minket. Ezúttal Levente kér tanácsot, mivel belekerült abba a csapdahelyzetbe, amikor a büntetés egyre jobban csak emelkedik a mindenféle késedelmi és ügyviteli költség hozzáadásával. A…..
Nem kommentáljuk, magáért beszél. ..
aiden 2011.09.15 09:41:41
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
Néhány hete nagyot néztem, amikor az egyik óriásplakát a dohányreklámokra hajazó fekete keretben közölte velem, hogy Én szóltam! Az igaz, hogy észrevettem, megérteni annál nehezebben ment ezt a reklámot, mert el nem tudtam képzelni, hogyan tudna rábírni ez a…..
aiden 2011.02.16 13:12:23
@sprenczl: de
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
aiden 2010.08.27 11:06:26
@zsg?: ja és akkor inkább ne is bűntetgessünk, már úgy is olyan sokan lopnak, csalnak, hagyjuk a francba, jó ez így
Mert még a vébédöntő előtt legyártatja valakivel, és elad belőle egymilliócsilliót, aztán kirúgja az egész fejlesztőcsapatot...
aiden 2010.06.18 08:12:10
Megvolt múlt pénteken a Pac-Man születésnapja alkalmából fellőtt interaktív-pacmanes Google logo? Naná, hogy megvolt, sőt, biztos megvolt a "na, ezzel a mai melónak is lőttek" reakció, meg a pár perc/óra önfeledt pacmanezés is, hiába is próbálod tagadni.A…..
Zsonatán egyszer csak úgy érezte, el kell küldenie nekünk tíz, igen 10 darab képviccet, ami egészen kataton állapotba hozott, mert a legtöbb bőven belefér az "arcszaggató" kategóriába, és a gyengébbek is mély sóhajt kényszerítenek ki az érző mellkasból. Tizet…..
Bocs, ezt nem tudtam kihagy(ó)ni - írta "genetikatudományi világsiker!!!!!!!!!!!!" subjectű levelében Pázmány Péter. Minek is hagyta volna ki, a homloklebenyünk helyén lyukat hagyó "vicc" megoldása:    előállították Hagyó Miklóst..
aiden 2010.05.18 08:45:27
Egy átlagos napon a legtöbb postaláda tartalma nagyjából így fest:közeli hipermarket / elektronikai áruház reklámújságaadott kerület / helység önkormányzatának hírlevelelegkülönfélébb szórólapok: redőnyös, reluxás; bútorszállító; ételfutár; ezermester a házból, aki…..
Ha már unalmas a Converse-táskás bakfislányok, az aktatáskás bizniszmenek, a teszkósszatyros csövesek, a hátizsákos alsósok, meg a kínaipiacos "luivutonos" középkorú hölgyek látványa, és szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, vagy csak nagyon unatkozol,…..