Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisspanna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Of Corse! Titkos projekt 2011.07.22 17:06:00
Bizony, nekem ilyenem is van. Illetve volt. Annyira titkos, hogy ma délutánig csakis én tudtam róla.Egyszer, pár hete délután sétálni voltunk és megnéztünk egy kis faházikót innen 5 percre, ahol régen Angélique játszott a testvérével. Most elég lepusztult állapotban volt, én…..
Of Corse! Aggodalomra semmi ok 2011.04.22 21:41:53
Először is, szeretném mindenki megnyugtatására közölni, hogy jól vagyok, nem zuhantam mély depresszióba, sőt, még sekélybe sem. Lehet, hogy az előző bejegyzésem kicsit ijesztőre sikeredett, de aggodalomra semmi ok, nem szúrtam le magam kaktusztüskével meg semmi.:)Sőt, abszolút…..
Ezt próbálom fejben tartani mostanában. Ugyanis két hét után még mindig olyan változékony a hangulatom, mint az áprilisi időjárás... És rájöttem, hogy még annál is nehezebb messze a lenni a szeretteinktől, mint azt előtte gondoltam.Mikre jöttem még rá:A gyerekek fárasztóak…..
kisspanna 2011.04.22 01:19:27
A hagyományőrzés, az elődök megbecsülése, emlékük ébrentartása a földkerekség mindegyik, magára valamit is adó katonai alakulatának egyik legmarkánsabb jellemzője. Aki járt már egy komolyabb brit vagy francia laktanyában, az tapasztalhatta, hogy a házimúzeum formális és informális megbecsültsége…..
A KRESZ szabályait áthágom akkor, ha az állapotos feleségemet viszem a kórházba – mondta tegnap az ATV-ben Giró-Szász András. A kormánynak most állapotos a felesége, azt akarod mondani? – kérdezte Bánó András, a műsorvezető. Amit az állapotos feleséggel kellett…..
Talán már kiderült az eddigi írásokból, hogy megítélésem szerint a politikai eseményeket érdemes több oldalról is megvizsgálni, s ha nem a mindent elárasztó lelkesedés vagy a vak gyűlölet hajt minket az értelmezésben, akkor általában ennek az átgondolásnak a vége sem lehet…..