Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiprosti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, amitől sokan tartottak, az beigazolódott! A halasi prostituáltak módszere egyre terjed: az 53-as főút Balotaszállás és Kisszszállás közötti szakaszán is épül egy "kalitka". Vélhetően ez is magánterületen létesül, vagyis a törvény betűje szerint nem…..
antiprosti 2010.02.16 23:37:57
@shoviet: Az, hogy egy gyerek mennyire és mitől sérül, majd nyilvánvalóvá lesz később. Egy gyerek lelke tiszta, nincs tele olyan elgennyesedett mocskokkal, mint a felnőtteké, az ingerküszöbük is egészen máshol van. Sajnos igen is sérülnek a gyermekek az ilyen dolgok láttán. Nem véletlen alakulnak ki a szexuális devianciák már egészen fiatalon. Megvannak az előzményei. És akinek van gyereke, az nem lehet közömbös, mert -megkockáztatom- akinek mindegy, hogy a gyerekei mit látnak és hallanak, az nem is szereti igazán a csemetéit.
antiprosti 2010.02.16 23:41:50
@nagybela2: :D:D
antiprosti 2010.02.17 00:11:49
@guy2: Egészen más az, ha közterületen állnak, ahol rendőri kontroll is előfordul, és más, ha a telked mellett kezdenek el udvari wc-t építeni a főúttól 5 méterre, és te nem tehetsz ellene semmit. Lehetne ezt kulturált módon is intézni, és nem egy tranzit útvonal mellett... Büszkék lehetünk rá, ezt látják a szép számmal átutazó külföldiek is. Országimázs... Hungarikum...