Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ručínský

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Miközben idehaza Selmeczi Gabriella kirobbanó örömmel jelenti be a „nyugdíjvédelmi program sikerét”, s abban az értelemben feltétlenül igaza is van, hogy a kormány – meglepetésre - a magánpénztári rendszer elleni támadás során csak apróbb sérüléseket…..
Ručínský 2011.02.03 21:43:07
@aszekelyek:
A kormány "kampányát" ki fizette?
Még jó, hogy megpróbálták a nyugdíjpénztárak a lehetetlent, a potenciális ügyfeleiért kűzdöttek!

"Ön szerint tehát ki fizette a cehhet és mennyit? Ezt vizsgálta már hivatalos szerv. Gondolom tőlük az adat.Az ön forrása?"

Tehát megismétlem, ahogy már korábban leírtam: Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott mondta ezt az Mtv1 híradójában. Azt nem tudom, hogy Selmeczi honnan tudta ezt az összeget és az "öröm" pillanataiban neki miért mondták, hogy ezt mondja a híradóban egy a kormány számára "ingyenreklámban".
Ručínský 2011.02.03 22:18:23
@aszekelyek:
"A kormány kommunikációját mindig a költségvetés fizeti."
A költségvetés miből van?
Nem toborozni akart, hanem megtartani. Nem mindenki olyan "szerencsés" mint a jelenlegi kormány, aki úgy szabályoz, hogy a maradásért kell nyilatkozni. (De már ezt is leírtam korábban). Kiváncsi leszek az állami rendszer meddig fog koncentrálni, hogy pontosan elszámolja mindenkinek a járandóságát.
És gondolom azt hitted, hogy akik a nyugdíjpénztárakban dolgoznak azok ingyen csinálják. Mert gondolom olyat sem olvashattál, hogy a befizetéseiddel vagy köteles állni az ő fizetésüket. Most meg kb.: eleve kötelezve voltak a tagok a kilépésre. Kevéske kis kivétellel.
"Bátor ember az aki maradt..."

(A fidesz reformokét is az fizette. A mi Orbánunk udvari fotósát is és akit meghív majd Orbán lehet azét is.)
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
Ručínský 2010.05.24 00:21:19
@lorinczpeter: Az a sportszerűtlen, hogy elesett? Jagr osztotta ki az 5+20-at, vagy megkérdezte őt a bíró? Te "miután Jagr elé behajolt az orosz játékos, l a s s í t o t t felvételben épp hogy sikerült neki átesnie rajta, majd az orosz 5 plusz véglegest kap érte", a lassított felvételen épp, hogy átesik rajta? Bravó! Valamelyik "okos" sportriporter számolta a lasstás alatt, hogy hány másodpercig volt a játékos (kézilabda)a levegőben. Rokonod?
Ručínský 2010.05.24 00:38:24
@lorinczpeter: Most ezek az első tv-s élményeid? A szabálytalanságok egy részében az egyik átesik a másikon. Amúgy ezt a "behajolok alá és átesik rajtamot" általában megadják bár nem ennyivel (5+20). Tényleg szerencsés vagy :)
A szurkolók ne dobják ki a szívgyógyszerüket – javasolta az orosz válogatott drámai vb-elődöntője után Alekszandr Ovecskin. A csapat egyik sztárja szerint – aki ezen a világbajnokságon nem tartozik a legjobban teljesítők közé – nem lepődtek meg a németek hősies…..
Ručínský 2010.05.23 21:54:24
Ručínský 2010.05.23 23:39:50
@FRee: Te szerencsétlen! Itt osztod a butaságot az egykapuval (védés: 35:23), meg a széthokiztákkal, meg a ku*vajókkal stb. Egy szimpla gratulálok elég. Ezt is gól(ok)ra játszák 59:24-ig ez nem jött össze az ezüstérmesnek. Az meg, hogy milyet ütöttek a csehek? Olyat kaptak az oroszok! Mindegy. De, hogy akivel nézted a meccset az mit mondot számomra mindent megmagyaráz és elárul rólad.
Ručínský 2010.05.24 00:04:47
@FRee: Természetesen, nem zavart mivel nem is tudtam. De azért, mert játszod (ha mondod) pont neked kéne egy kicsit sportszerübben elviselned (nem a fájdalmat). A bonyolult magánéleted meg, hogy ki hol van...hát tényleg jobbulást.
Az olimpia döntőjének várt mérkőzésre már a negyeddöntőben sor került. Erről nagyobb részben a kanadaiak, kisebben az oroszok tehettek. A meccset az oroszok felkészületlenül kezdték, nagyon hamar szétestek, ha össze voltak állva egyáltalán. Nem Ovecskinről és nem…..
Ručínský 2010.02.25 05:39:41
@McDon: Te egy országot utálsz nem a csapatát
A lettek kis híján kivették a további küzdelmekből a cseheket, nagyobb meglepetés lett volna ez, mint Kanada nyolcaddöntőbe kényszerülése. Az első harmad 11. percében már két góllal mentek Jagrék, azt hihették, zsebben a diadal, de a lettek másképpen gondolták. Előbb az 53.,…..