Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lesek, mint a vett malac

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Yogi nevű magyar vizsla az egyáltalán nem magyar John Thirwell tulajdona, de megnyerte a rendkívül rangos Crufts kutyakiállítást március 14-én. Gratulálunk, Yogi! ..
Lesek, mint a vett malac 2010.03.19 14:04:20
A Costes éttermet szerették a Michelin titkos ügynökei, így végre Magyarországnak is van csillagos étterme. Szuper. De mi az ördögöt jelent ez valójában? Ki osztogat csillagokat? Mióta? És egyáltalán minek? A történet 1891-ben kezdődött, mikor André és Edouard Michelin…..
  Ezután senki nem vádolhat elfogultsággal! Az tény, hogy a magyar vizsla a vadászkutyák arisztokratája, MINDEN VADÁSZATI FELADATRA ALKALMAS (a kotorék kivételével:), az is tény, hogy áldott jó természete van, de most emellett a világ legszebb kutyája is magyar vizsla lett! A…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Sziasztok!Közel 12 évnyi közoktatási pályafutásom alatt jó néhány intőt és rovót sikerült összeszednem. Talán ez sikeredett a legidétlenebbre, holott teljesen ártatlan vagyok. Csak annyi történt, hogy német órán tetszett a nálam csak 4-5 évvel idősebb némettanárnő ruhája, (meg persze a tanárnő...)…..
Szerencsére nem vagyunk közéleti blog, ezért csak az aktuálpolitikai hírérték lecsengése után írunk pár sort az otthoni pálinkafőzés esetleges legalizálásról. A választási küzdelem témái több más ponton is elérték az alkoholbarátok mindennapjait: fiatal hölgyek…..
A Kassza léte mindenképp örvendetes, amióta megszűnt a Szempont és jóval korábban az A la Carte, a köztévének nem volt klasszikus közéleti műsora (ha hírműsorokat és a hírháttérműsorokat nem számoljuk). És tegyük hozzá gyorsan, annak is nagyon örülök, hogy ezt a műsort…..
Elképzeltem, mi lenne ha Mesterházy naplót vezetne. Mi lenne, ha elhagyná és én azt megtalálnám...2009. november 20.Feri és Ildi felkértek miniszterelnök-jelöltnek. Bár az asszony nem kifejezetten örül neki -lúzernek nevezett- de én még gondolkodom rajta, ugyanis a feltételük az,…..
Lesek, mint a vett malac 2010.03.11 18:09:53
A napokban érkezett a bejelentés a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület központjába, mely szerint az I. kerületben már tollas bagolyfiókák vannak. Ezt a hírt a Budapesti helyi csoportunk titkára, Morandini Pál is megerősítette, aki a bejelentést követően többször is…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Lesek, mint a vett malac 2010.03.09 23:04:42
Jól indult a mai napom. Kolléganőmmel kivettünk egy nap szabit és elmentünk egy aquapark "élmény"-részlegébe. Egy darabig minden rendben volt, de masszázsra is befizettünk és itt volt a hiba. Előbb ő ment, aztán melegváltásban én. Annyit kaptam csak el tőle egy…..
  Nagy rajongói vagyunk a stand-up comedynek. Azt is örömmel konstatáljuk: szinte havonta tűnnek fel újabbnál újabb tehetségek, hogy gyógyírt találjanak a posztmikroszkópszínpadi traumában szenvedő nagyérdemű rekeszizmaira. Íme a legújabb tehetség. Első fellépését…..
Olasz fórum Macskák és emberek 2010.02.16 17:00:00
Érdemi újdonság van macskazabáló-ügyben! Eddig ugyebár volt a változat – számomra a legvalószínűbbnek tűnő –, hogy az első világháború idején az olasz katonák megették őket, mert csak az volt – ezt az ott harcoló magyar katonák itthon elmesélték; aztán…..