Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hello_pitbull

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
Van ez a gyakran hangoztatott marhaság, hogy ma már nincsenek jó játékok, bezzeg a Wizard of Wor (vagy ahogy kazettás körökben ismert volt, Dungeon) meg a Monkey Island, akkor még tudtak játékokat csinálni, ma senkiháziak kezében van a játékszakma. Ezt a mantrát Hancu viccből…..
hello_pitbull 2010.03.04 14:28:53
@Lenry: Szia! Én a mai napig játsszom a Tiberian Sun-al 32" full hd televízión. Mivel a patch nem támogatja a nagy felbontást, a főkönyvtárba a config.ini-ben kézzel írd át amilyen felbontásba akarod tolni, én 1920x1080 ba nyomom. A menü marad a tv közepén de amint belép a játékba kirakja neked fullba a játék gyönyörű és átlátható. Ez működik Red Alert, és Yuri's Revenge-nél is. 1680x1050-nél is még gyönyörű a játék, az alatt már zsizsikes ekkora tv-nél. Üdv!