Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karamblo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálok még egy kicsi tartalékot kisajtolni a Debianból, hogy felgyorsítsam a boot időt. A kernel fordítás sokak szemében nagyon bonyolult és "túl kocka" (értsd: túl kockázatos) megoldás, sokkal jobb a stock kernel stb. mások szerint a kernel fordítás kellemes szórakozás…..
A kormány megemelte a - definició szerint -  fegyveres mezőőrségek fenntartására fordítható támogatást. Toroczkai László (aki valamiért Ásotthalom jobbikos polgármestere), a 444 szerint a környékbeli tanyavilág védelmében erre rendesen rá is akar repülni. Toroczkai 2006-ban…..
Hannibal Lecter olyan eleme a popkultnak, mint Drakula, tudjuk, hogy egy mocskos állat, mégis szorítunk neki valahol, mert egy finom úriember, aki csak akkor eszi meg a postást, ha az előtte lehugyozta a begóniáit. Az meg nem szép dolog, ebben egyetérthetünk. A kannibál pszichiáter…..
Jelentem, azóta is nagy megelégedettségemre használom a Debiant. Nagyon kezes kis rendszer, és mivel munkahelyen már régebb óta használtam szervert, illetve a Unity előtt itthon Ubuntu volt, minden kézre esik (a konfigurációra gondolok elsősorban). Még semmilyen probléma nem jött…..
karamblo 2013.05.20 19:59:45
@bagoj ur: Kedves Bagoj úr, kislányodhoz gratulálok.!

Mindazonáltal minket se hanyagolj nagyon el, néha egy kis iromány általad jó lenne. Szeretettel üdvözlünk Téged és családodat.
Miután elmorzsoltam pár keserű könnycseppet az Arch után, a Debian telepítőjének kiforrottságán örömömben potyogtak a könnyeim. Ilyen tényleg van? A telepítésről csak pár apróságot írnék le. Régi rossz beidegződésből én minimál telepítést szoktam választani, hogy…..
ThinkPad Blog ThinkPad X-sorozat 2010.02.06 10:23:00
Következő írás a kedvenc sorozatomról szól. A következő ThinkPadem biztosan e sorozat tagjai közül kerül majd ki. Szerintem ezek a gépek testesítik meg a tökéletes ultra-hordozható munkagépet. Az X-sorozat gépei is hozzák a megszokott ThinkPad minőséget. Ezek a relative kicsi…..