Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tewebőgés

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EMBEREK ÉBRESZTŐ!!Kurva nagy szarban van az ország nagy része. Mindenki csak egy kicsit gondoljon abba bele, hogy nincs ideje még gatyát sem húzni, már viszi a víz az élet munkáját.292 052Ennyi SMS-t tíz perc alatt nyomtak pár éve Segalra a VV-ben. Ki a lófasz az a Segal. Senki…..
tewebőgés 2010.06.04 08:05:15
A Sun nevű igen népszerű brit szennylap napilap (hárommillió példányban terjesztik) hírei többször is kacsának bizonyultak már a múltban, szóval lehet, hogy az alábbi sztori sem igaz – de mindenesetre jól hangzik. Állítólag a littlehamptoni Andy Brown megvette négyéves…..
tewebőgés 2010.04.17 11:35:14
LOL
 A videón egy négypropelleres, teljesen működő helikopter látható az Avatarból. A készítője egy legóversenyre építette a modellt. Ezen a linken rengeteg képet láthatunk, melyen minden szögből megcsodálhatjuk a mesterművet. A négy propellert egy kicsi motor hajtja, ez…..
tewebőgés 2010.04.06 22:10:31
Kaprinay Zoltánnal először az MTA-n találkoztam, amikor Ádámmal átvettük az Év blogja-kitüntetést az Itbusinesstől. A nevét persze már korábbról ismertem, aki egy kicsit is otthonosan mozog ebben a szakmában, hallott már róla, hiszen Zoltán ott volt a magyar online újságírás…..
A Sony bejelentette, hogy 169 dollárra (33 ezer forintra) csökkenti a Pocket Reader árát, a harminc dolláros csökkentés április 4-ig él. Egyesek szerint azért időzítették erre az időpontra, mert egy nappal korábban jelenik meg az Apple iPadje. A Sony Pocket Reader így 90 dollárral…..
tewebőgés 2010.03.25 17:22:06
@bbenoe: Ez így nem igaz.
Az én PalmOne Lifedrive-omon kb.6-7 órát (a hazautam Bp-ről) simán kibír, ha doc-ot olvasok, és kb. 2/3-át, ha pdf-et...
patakvér Heti mozi: Daybreakers 2010.03.22 16:35:00
 Direkt nem néztem meg a filmet, mert az ilyesmit jobb moziban elintézni, már ha egyáltalán van rá lehetőség, mert a horrorfilmekre általában nem jellemző, hogy a magyar mozikban megjelennek, bár ha jobban belegondolok, az igazán ütősek máshol sem.  A Daybreakers azonban a…..
tewebőgés 2010.03.22 22:54:44
A blog híre eljutott finn testvéreinkhez is, küldtek is pár képet, hogy ők mit szoktak rakni a Nokia dobozokba. Valószínű, úgy fogták fel a dolgot, hogy általában, hogyan hasznosítják újra a dobozokat, de már felvilágosítottuk Őket, hogy nyugodtan kreatívkodjanak a dobozokkal.…..
Pilu Beismerő vallomás 2010.03.11 11:28:00
Sajnálatos módon keveseknek tűnt fel az alábbi hír hallatán a mögötte rejlő valóságtartalom: Hagyó három XII. kerület ingatlanjából kettőt ajándékozott lányának március 5-én.*Ha a pofátlan vagyonmenekítési próbálkozás iskolapéldája szoborba öntetne, az egy párizsit…..
Ádám lábán kis híján szétesett a munkavédelmi bakancs, mindössze 2 hónap hordás után. A strapabíró, nagy igénybevételre gyártott cipőt viszont hiába vitte vissza a boltba, a gyártó 3 hónap vizsgálódás után megállapította, hogy a hibát a klasszikus nem rendeltetésszerű…..
A módszer nem levédett, szabadon alkalmazható, és tulajdonképpen bármilyen kütyüre vagy tejipari termékre ugyanúgy vonatkozik.Ez tulajdonképpen az eBay cetliken, nem kell hozzá sávszélesség, csak egy cerka meg egy üres üvegfelület, és már mehet is a licit...
tewebőgés 2010.03.05 09:41:34
@Levéltetű: plusz részletek ,meg havidíj... meg 10 éves hűség :P
Az Apple Ipad bejelentése óta a számítógépes világ lázban ég. A gyártók egymást taposva adják ki a saját tablet megoldásukat. Pedig az ötlet nem új, régóta jelen vannak a piacon hasonló megoldások. Azonban az Apple ismét végrehajtja azt, amit anno az Iphone esetén megtett.…..
Rendben van, hogy valamiből kevés darab készült és valami rendkívül exkluzív, és még sokat is fizetünk érte, na de hogy egy sör többe kerüljön, mint 100 ezer forint?!   1.Tutankhamen Ale – 105.000 HUF   Ahogy a neve is elárulja, ez a sör az ókori Egyiptomhoz…..
Őszintén szólva eleve felemás érzéseim voltak az iPhone-ra írt iGo navigációs programmal. Egyrészt örültem neki, hiszen végre készült egy megfelelő közlekedésszervező a mobilra, ami ráadásul magyar, másrészt meg úgy gondoltam, hogy komoly probléma van a program grafikai…..
Két androidos tabletet mutat be az Archos a németországi CeBiten. A leírás szerint mintkét tabletet kifejezetten otthoni használatra tervezték. Ennél több információ még nincs a gépekről, mint minden komolyabb cég, az Archos sem fedi fel kártyáit a bemutató előtt, így csak…..
A Sony Ericsson vezérigazgatója megdöbbentő bejelentést tett: a Google először őket kereste meg a HTC előtt, hogy ők fejlesszék le a Google mobilt, a Nexus One-t, de ők visszautasították. Pedig ez egy olyan ajánlat volt, amit nem lehet visszautasítani, hogy egy klasszikussal éljek.…..
Budapest Száksz A nap párbeszéde 2010.02.16 13:18:00
47-49-es villamos vonala. Felszáll rá fiatal leányzó, kényelmes sportcipőben, kordnadrágban, szemig lehúzott, kötött sapkában, s mint utóbb megtudtam, a jobb lábán 3 ujjal eltörve. Szóval ült, békében, keresztbe tett lábakkal, hogy védje a pillanatnyilag nem sok hasznot hozó…..
a2a_linkname="Sanyi a bagoly";a2a_linkurl="http://sanyiabagoly.blog.hu/2010/02/21/eredetiseg";..
tewebőgés 2010.02.21 11:19:19