Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Moonlight

77 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V. F. Forger elgondolkodtató, hangulatos novellájával, a Halál/vágy című írással kezdi a hetet az Aréna. Ha Te is megmérkőznél írásoddal, és szeretnél visszajelzéseket kapni munkádról, ne habozz, küldd be fantasztikus szerzeményeid az info @ galaktika.hu címre! Ne felejtsd el…..
Olyannak képzelem a kapcsolatunkat, mint egy kicsi, gyámoltalan hernyócskát, ami elindul felfelé a barna, rücsköcs fatörzsön, felfelé a fán, hogy egy olyan helyet keressen, ahol sok a falevél. Zsenge, zöld levekre vágyik, harmatcseppekkel a végén, amivel kínzó szomját olthatja.…..
Matteo lassan kezdett magához térni. Mindene fájt, mintha több helyen is beütötte volna magát. Ám amikor tapogatózni kezdett, nagyon puhát érzett maga körül. Érezte, hogy arcát meleg fény simogatja és ahogy kinyitotta a szemét, láthatta is, hogy hol van. Olyan volt, mintha a…..
Üvegszilánkok A dimenzió spirál 2011.12.27 11:20:00
Tejút/Naprendszer/Föld/Olaszország - Firenze2020.július 9.  Hajnalodott. A napot sejtelmesen takarta el több kisebb felhőcske, és szóra szét vöröses fényét. Mindenki aludt még, csak egy lány üldögélt az erkélyen én figyelte a napfelkeltét. Már hajnali három óta kint ült,…..
Folytatom A Deadon Árnyékában - A bosszú című regényemet középpontban Alex és William Smithszel. Akció dús, igazi sci-fi regényt tervezek belőle, remélem nem fogtok csalódni. :)Ami még izgalmasabbnak ígérkezik: egy rövid regény, amivel kapcsolatban rettentő izgatott vagyok.…..
Alex a hálószobája felé vette az utat. Lassan haladt, úgy tűnt erősen gondolkodik valamin. Szemei előtt több minden is lepergett: az a pillanat, amikor elkapta a lázadót, és amikor az ura elé viteti. Ezt követően mindent parancs szerint teljesít. A fejében visszhangzott a…..
2135 november 12. - A nagy lázadás előtt két évvelHelyszín: Zuru torony legfelső emeletének titkos szobájaA lemenő nap gyenge sugarai gyémántos csillogást adtak a szoba közepén, a pici csatornácskában folyó tiszta víznek. A sötétzöld levelű, trópusi növények közül több…..
Meghallgattam a héten az új Björk számot. Egy percig bírtam, utána fénysebességgel suhant az egerem az iksz gombra. Nem vagyok egy abszolút Björk rajongó, de elismerem, ha akar, tud. De ez most valami förtelem lett. Összehasonlítva a Bachelorette című számával, azt kell mondjam ég…..
 Alex, a lázadók bázisának újonnan épült tornyából tekintett a romos bolygóra. Az építkezések egy héttel a kormány deadon-űrhajón való távozása után kezdődtek el. Ezek előtt is akadt munka. A város utcáin szanaszéjjel hevertek a holttestek. Az egyetlen épen maradt…..
 Alex a robbanás irányába fordult. Nem kellett távcső ahhoz, hogy meglássa azt, amit Anne is. Egy hatalmas, neon zöld rakétaszerűség vált láthatóvá a romok között. Ahogy a fények ráestek már lehetett is tudni... Ez egy Deadon Űrhajó... Alex nem tehette meg, hogy…..
 Az égő várost por és hamu borította. A lázadók egy csoportja az ártatlan városlakókat igyekezett kimenteni az égő épületrengetegből. A katonák egy hosszú, elkobzott vonat felé terelték az embereket. A vasútvonalat is teljesen magukénak tudhatták, így a fővárosból a…..
Április 11-én, a költészet napján sci-fi versíró pályázatot hirdettünk. A hivatalos eredményhirdetés jövő héten kedden várható, addig azonban megkérjük a közönséget is, hogy ehhez a bejegyzéshez kommentben szavazzon  a korábbi  posztban szereplő versek közül az…..
Lady Moonlight 2011.05.07 12:46:46
 Alex a lázadók hadseregének élén állt, fekete, golyóálló öltözetében és sisakjában. A gyalogosok mellette és mögötte sorakoztak, oldalt a X-Crossosok hátul pedig a tüzérek. Hallotta, ahogy az ellenséges hadsereg közeledik feléjük. A fémtalpú csizmák jellegzetes,…..
 A cím mindent elárul. Semmi, de az égvilágon semmi sem történt. -.- Annyi, hogy befejeztem a kiselőadásom, és tanultam még két másik órára... de amúgy semmi. Kint szépen sütött a nap, meg vidámnak tűntek az emberek is... ettől független unalmas nap volt a mai.Tanulás…..
Álmatlan álmodozó Nao jelenti 2011.03.28 22:09:39
 Hétfő után... egy szorgos hétfő után. Kész a kiselőadásom háromnegyede, holnap délelőtt befejezem. Utána meg olvashatom a holnapi napra való anyagot, meg gyúrhatok a dogára. -.- De hát ez van...Ma egész nap éhes voltam. Nem tudom mi van velem, minden percben csak…..
 Kicsit érzelgősre sikerült a cím, de szerintem magáért beszél, hogy mennyire boldog vagyok. Valahogy az egész hétvége olyan tökéletes volt. Kellemes napsütés, séta, film... azzal, akit a legjobban szeretek a világon. :)A hónap együttese, akiket most agyonhallgatok, az a The…..
Álmatlan álmodozó Ismét itt... 2011.03.24 08:56:08
 Joggal kérdezhetik egyesek, hogy miért nem írtam egészen szeptember óta egy betűt sem a blogomba. Na igen... erre a válasz a következő: Mert közben folyik az élet, teszem a dolgom, és nem sok időm van az agymenéseim lepötyörészni. Viszont, gondoltam - mivel már jó féléve…..
 Részlet Anne Smith naplójábólEmlékszem akkor a nappal is éjszakának tűnt. A lakóépületekből gomolygó füst úgy festette sötétre az eget, mint a művész a vásznat sűrű olajfestékkel. Az emberek eszüket vesztve menekültek, gyermekeiket, legfontosabb dolgaikat mentve. Soha…..
Halkan hullott a hó aznap. Síri csend honolt odakint, és idebent is. Testem még bírná, szívem erős, de lelkem már megfáradt. Húrjai lassan, és csendesen pendültek meg, szomorú, vontatott dallamot énekelve. A világ, amibe születtem, nem nekem való. Kegyetlen, hideg és…..
Üvegszilánkok A Hang // UNO // 2010.12.19 19:26:40
 A nevem Salila. Kiskorom óta más vagyok, mint a többiek. Mindezt ők is tudták rólam, ezért nagyon keveset beszélgettek velem. Óvodában is egyedül játszottam, de tökéletesen elvoltam egyedül is. Amikor a játszótéren voltam, leültem a homokozó szélére és néztem,…..
Üvegszilánkok A Hang 2010.12.18 15:51:00
Egy világ, ami ellenük fordult......És egy hang, ami belülről szól.Aki hallja a Hangot, az túlélheti, és felveheti a harcot az elemekkel!A küzdelem, elkezdődött...A HANGHamarosan.....
 Anne az új karját próbálgatta éppen, amikor felébredt az altatásból. Sajnálta, hogy elvesztette jobb kézfejét, de tudta, hogy a háború áldozatokkal jár, és ha csak ez az ára annak, hogy a háború az ő győzelmüket hozza, akkor boldogan adná oda az életét is. Ahogy…..
A kormány azonnal reagált Joe eltűnésére és a vonat rakományának elkobzására. Az elit alakulat megindult Joe, és a lázadó csapatok felkutatására. A város fényei elhalványultak, a közlekedés megbénult, akik az utcán voltak igyekeztek hazafelé. Éjszakára olyan csend honolt az…..
Üvegszilánkok A tanítók I. 2010.10.27 21:42:17
Az emberiség nincs tisztában a saját származásával és történelmével. Az ember azt hiszi mindent magának köszönhet, holott a legtöbb mindenben mi voltunk azok, akik segítettük őket. Azt hittük majd békés, szeretetreméltó néppé válnak majd. Nem hiába választottuk…..
- Had mutassam be az elit osztag egyik legjobb katonáját, a 12-est, eredeti nevén, Laramae Jonest -szólt Joe, majd a nőre mutatott.- Örvendek kisasszony. A nevem Alex Smith, a kormány vezetőjének fekete testőre.- Nagyon örülök, Smith úr. Már vártam a találkozást... És rá egy…..