Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The BOSS

99 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Nem ebben a postban sem videót sem viccet nem találtok. Csak szeretném mindenkinek kifejezni a köszönetemet, aki tegnap bármilyen formában felköszöntött. Tudom megnehezítettem a dolgot mert 6.-án kikapcsoltam a láthatóságát a születés napomnak és csak este 11 felé…..
Este melóban nézegettem a naptárat és rá kellett döbbennem, hogy lassan egy éve "emigráltam". Hihetetlen. Akkor összegezzük az elmúlt időszakot.... Előszóként annyit elmondanék mindenkinek aki esetleg otthon van és böngészi az internetet, biztatást keresve a kiköltözéshez és…..
Első napra készülök a tablettagyárban... Iszonyat szerencsénk volt Szupival, hogy délelőtt bementünk és délután már kezdhetünk is. A főnök megkért minket hogy 13.15 kor találkozzunk a Shell kútnál, majd onnan őt követve menjünk be. Egyrészt megmutatja hogyan jutunk el a…..
Az év vége elég keményre sikeredett nekem.  A legutóbbi vakációmkor megfogadtam, hogy egy hosszabb ideig biztos nem jövök újra Magyarországra. Úgy is búcsúztam el a családtagoktól, hogy sajnos most egy jó darabig nem találkozunk.Ennek ellenére most újra itt vagyok. Hogy…..
Angliába jöttem Vasárnap 2012.12.02 14:04:11
Az egyik szemem sír  a másik nevet... Vasárnap van. Szép napos idő odakint, kb 0 fokos hőmérséklet. A levegő meg sem mozdul. Kinézek az ablakon és látom hogy a megbarnult, falevelek mozdulatlanok. A fű még most is zöld de mintha valaki egy vékony fehér fátyollal takarta volna…..
Kedves utasaink. Burton-i életmódmagazinunk újra jelentkezik. Csatolják be öveiket máris indulunk. Előző utazásunk valahol ott ért véget, hogy új munkahelyem lett. Erősen hasonlít a Tesco s munkára.Fogom a cuccokat és raklapra vagy kosárba rakom. Ha készen van egy megrendelés…..
Angliába jöttem Újratöltve 2012.11.11 22:48:31
Sokat gondolkoztam... Mi legyen a bloggal? Folytassam? Vagy ne? Sok helyről kaptam megerősítést - köztük sok ismeretlen olvasótól is- hogy hiányoznak a történetek.  Akkor kezdjük el... Valahol ott szakadt meg a "film" hogy elindultam Magyarországra... Nem írom hogy haza mert nem…..
Még két nap.... két nap és megyek haza... Haza? Mit is jelent ez a szó? Hát nekem már nem Magyarországot. Várom is meg nem is... Nagyon várom már, hogy végre a szeretteimmel lehessek egy keveset, de nagyon félek is tőle. Félek a sok emléktől ami otthon vár rám. Pedig már semmi…..
Mostanában kezdem magam úgy érezni mint aki egy filmet néz... Sokszor keresem a választ, ezek a dolgok vajon tényleg velem történnek? Pillanatképek... ezek maradnak meg a napokból. Reggel felkelni, dolgozni, hazajövök és alvás, majd másnap ugyanígy folytatódik tovább... Persze…..
Egy hete valahol ott hagytam abba hogy, felmentünk aludni a szobába és a leghangosabb horkolásommal üdvözöltem a kevésbé fehér népet.... Másnap reggel azért óvatosságból mi keltünk fel leghamarabb... Biztos ami nem bizonytalan... Megreggeliztünk gyorsan majd elindultunk az Éden…..
Angliába jöttem A kaland... 2012.08.20 13:45:44
Szerda este. Melóból tartok hazafelé... a többiek aktív eszmecserét folytatnak, nekem nincs hangulatom belefolyni a dolgokba. Ülök, gondolkozom, nézem a tájat ahogy tovasuhan. Az oldalsó ablakon a sűrű vízcseppek nem engedelmeskednek a gravitációnak, oldalra szaladnak. Próbálom…..
Angliába jöttem Ess eső ess... 2012.08.14 21:38:23
"Reggel hét, ébredekApu kelteget úgyhogy jobb, ha máris kelek!Benyomok egy kiflit a számbaHugi, neked nem adok, kár a pofádba A kaja után küldök egy bögre kakaót Anyu rám adja a jégaralsót Veszem a sapeszt és viszem a mackót..." Ezzel a szép Belga nótával indul a reggel.…..
Angliába jöttem Az új házban 2012.08.08 01:57:21
Vasárnap reggel... 5 óra... kelni kell, gyors fürdés aztán meló. Délután 4 ig úgy telik az idő mintha visszafelé menne... 2 percenként nézek az órára ez persze nem segít... sőt ha lehet inkább még lassítja. Munkában igazából ott sem vagyok csak testileg. Csak az új házon…..
Véget ért a nyár. Ismét itt a szokásos taknyos angol idő. Valahogy egész az egész hetemre rányomta ez a bélyegét. Most már nem a hőség miatt nem tudok rendesen aludni. Egyszerűen csak nem megy... Igaz hogy a héten elég sokszor kellett vinnem a srácokat melóba hajnalban és ugye…..
Hajnali1 óra...  Csak forgolódok, nem tudok aludni... becsukom a szemem és csak a páradús meleg levegőt érzem... 3 napja25 fok körül van a hőmérséklet... Ezzel a páratartalommal szinte fullaszt... Belélegzed megtelik a tüdőd, de feszít, fullaszt. A múló tüdőgyulladásom még…..
Angliába jöttem Itt a nyár... 2012.07.23 00:43:00
Reggel 5 óra... ébredek. Ismét kezdődik a hét. Ez a legrosszabb a vasárnapokban. Korai kelés és a mai napon ráadásul szép idő ígérkezik. A szünetekben be is bizonyosodik, hogy valóban szép. Süt a nap és pokoli meleg van. 23-24 fok lehet. Így még lassabban telik az idő.  Munka…..
A héten kicsit besokaltam. Egyszerűen csak gyűlik körülöttem a szar és sokszor úgy érzem betemet. Ennek is lehet a jó oldalát nézni. Most kell megmutatni, ebből kell kihozni a legtöbbet. Csak pozitívan! Hát igen ha már nyakig ér a matéria legalább örüljünk hogy nem…..
Kb 1 hónapja elhatároztuk, hogy saját házat bérlünk. Az első köröket nagyszájú ismerősünkre bíztuk, mert folyamatosan bizonygatta, hogy majd ő szerez házat. Hát 2 hétig nem történt semmi... ekkor kezdtük el kezünkbe venni az ügyet. Elkezdtem végigjárni az ügynökségeket.…..
Angliába jöttem Gyors ébredés! 2012.07.17 00:32:00
Hajnali 3 óra van.... nem megy az alvás. Csak jár az agy, pörögnek a filmkockák... A láztól és a fájdalomtól bódultan  villannak be a képek... összemosódik múlt, jelen, jövő... már nem tudom, hogy az agyam játszik e velem furcsa játékot és csak álmodom, álmodozom a…..
Angliába jöttem Megmaradok 2012.07.14 10:35:00
Igen újra jelentkezik a Burtoni-i híradó. Tudom sokat kihagytam de azóta sem sok különös dolog történt velem. Kezdjük ott ahol abbahagytam. A kezem már meggyógyult, hála istennek. Cserébe olyan szinten megfáztam, hogy öröm nézni. Egy élelmiszeripari cégénél ez nem kimondott…..
Az úgy kezdődött hogy visszaütöttem... :D De ne szaladjunk ennyire előre az időben. Viszonylag kellemes hétvégét tudhatok magam mögött. Volt benne pár nem várt fordulat, de hát ilyen az élet.  Vasárnap reggel 5 óra 15 perc.  Telefon csörög... Neeee megint kezdődik a hét.…..
Angliába jöttem Nem unatkozom.... 2012.06.28 02:29:00
Hát igen... hogy is mondjam? Hosszú idő óta újra érzem hogy élek... Mostanában valami igen kedvező csillagzat lehet számomra mert az élet szinte minden területén felfelé ível a pályám. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy egyre inkább megerősödik a pozícióm a…..
Angliába jöttem 15 óra.... 2012.06.26 02:59:00
Tudom napok óta el vagyok tűnve, még édesanyám is megjegyezte, hogy nem tud rólam semmit. Ennek a hirtelen inkognitónak több oka is van. Első és legfontosabb az idő hiánya. Mostanában ismét zajlik körülöttem az élet, és újra élvezem a pörgést. Kezdem felvenni az otthoni…..
Reggel még egy szokásos napnak indult. Felkeltem időben, netezgettem. Sima dögunalmas hétköznapok. Közben eszembe jutott, hogy Gabi megkért ha délelőtt van időm menjek be a városba neki venni egy két dolgot. Hát boldogan lépkedtem a pakinegyed járdáin. Úgy is kellett cigit vennem…..
Angliába jöttem Normális???? 2012.06.19 04:40:00
Amióta van az új munkahelyem nem sok dolog történik velem. Néhány apró kivétel azért van. Rájöttem ismét, hogy nem fehér emberrel üzletelni nem szabad. Ugye dolgoztam a telefonos üzletben, de már nem... hogy miért? Mert pénteken szépen várom a jussomat... úgy gondoltam ha…..