Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miazaki

5 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
miazaki 2012.05.04 12:30:24
@implode: hol vannak a tények? A véleményedet jó fröcskölni - de a tények magukért beszélnek. Ismered őket?
"Csak csaholnak a kutyák, ha mozgást látnak, de egy se érti, mi a különbség árnyék és test között."
miazaki 2012.05.04 12:33:40
@implode: Te a politikusokat nem akarod számon kérni? És az Országgyűlést? Netán az EÜM-öt? Mert érvelésed alapján a mulasztásos törvénysértés volt az eredeti oka, hogy a helyzet előállt. Nézd a törvénygyárat - alkotmány néhány hónap alatt, egy törényt az otthonszülésről meg egy másfél évtizede sem képesek összerakni. Te látod ezt?
miazaki 2012.05.04 16:51:20
@_wood_:

Lássunk már tisztán kedves olvasók!
dr.Geréb Ágnes cselekményének szakmai megítélésétől függetlenül be lehet venni ezt a maszlagot?Mármint hogy a parlament és a kormányzati intézmények előtt van valami, amiben éveken keresztül érdemben nem lépnek? Mármint minden ciklusban ki van adva, hogy ez egy felaadat - hogy legyen megfelelő jogi szabályozás - de valahogy egyszer sem tudott rá sor kerülni. Közben az élet megy tovább akár van jogi korrekció (tehát egy régi természeti törvény, hogy a nőnek meglegyen a szülési szabadsága) amit egy bizonyítottan káros és életellenes, a szovjet ipari és tervesített szülészet nyomán kéne visszaszolgáltatni az embereknek...Itt arról az etikai érzékről van szó, ami megköveteli, hogy vizsgáljuk meg alaposan a tények tükrében, mi is vezetett ide.
Tehát ahhoz, hogy Geréb Ágnes nem tudta az orvosi munkáját végezni, nem ő, vagy a Születésház Egyesület nem biztosított a feltételeket, hanem az eddigi magyar kormányok egészségügyi szakintézményei nem biztosították számára a hiányzó jogi, szakmai környezetet. Mellesleg még így is - habár ezt a média míves munkásai általában elfelejtik elmondani - átalakította az egész szülészeti kultúrát. Egy kulturális forradalmárt készülnek lecsukni. Ébresztő embertársak!
Kedves Költők és kedves Olvasók! A valaha volt költőkre, és külön magyar költőinkre emlékezve köszöntelek az idei  Költészet Napján !   Virtuális Költőversenyünkre 6-an neveztek, 9 vers érkezett ma délig. A határidőket mindenki pontosan betartotta, köszönet érte! A versek, amiket itt láthattok,…..
miazaki 2012.04.15 23:27:52
Január elsejétől a Parlament a Jobbik álláspontjához igazodva: http://www.dalit.hu/a-jobbik-felszolalasa-a-parlamentben-buddhista-ciganyok-akik-holokauszt-menetelnek-zsido-vezetokkel-plane-borsodban/ kizárja az egyházi szervezetek sorából a cigány buddhisták Dzsaj Bhím Közösségét. A helyi…..
mahamudra Csokis doboz design 2011.04.18 12:14:00
Belefutottam. Elhoztam. Gyönyörködjünk és vágyakozzunk, hogy egyszer ilyen szépen tudjuk kifejezni az ízt. http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150155267527371&id=686622370&aid=282202&l=aa8facf743..
 ..
miazaki 2011.04.12 14:15:11
@Művészgyerek: hát, talán jó lenne a felnőtt korba lépni. A helyzet az, hogy nem illik ilyen dolgokat csinálni. Ott van egyébiránt, az alábbi fentebbi kommentemen. Félre ne érts, nem gondoltam hogy hencegsz, csak úgy fair a dolog. Egyébként hol találtad a képeket, ha nem a szerző saját weboldalán?
miazaki 2011.04.12 10:44:21
Tegnap délután úgy döntöttem, élve állampolgári demokratikus jogaimmal felmegyek miniszterelnökünk erre a célra létrehozott oldalára, és felteszem a kérdéseimet. Utólag átgondolva rossz döntésnek bizonyult. Nem vele találkoztam, hanem az ajtónállóval. Ez egy idős úriember,…..
mahamudra Az élő Mátrix 2010.04.26 14:06:00
ajánlom mindenkinek  thelivingmatrixmovie.com..
mahamudra Miksang 2010.03.15 20:30:00
                      Miksang egy tibeti szó, amelynek fordítása: "jó szem".'Alapját Chögyam Trungpa Rinpocse meditációs mester, művész és tudós Shambhala és Dharma Art…..
Üdvözlök mindenkit! Ez a blog egy készülő kiállításról fog szólni. Az apropója az első modern szerzői jog törvény hatályba lépésének a 300ig évfordulója. A Statute of Anne-ről van szó (még a magyar wikipedia sem fordítja ezt a nevet), Angliában vezették be. A kiállítás…..
mahamudra Betűz a N A P 2010.02.16 15:13:00
Magyarul mily gyönyörletes ékenszólni, mindannyian érezzük. Nyelvünk igazi kincsestár, mesélő kútfő, honnét tengernyi patak szállítja felénk a tiszta gondolkodás üzenetét. Elég csak arra gondolni, hogy mikor megannyi kistelepülés valamint a székesfőváros nevét kimondjuk, leírva látjuk fejléces…..