Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V!kk

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos úgy érzem elértem az eddigi leállási próbálkozásaim legnagyobb sikerét ugyanis most már nagyjából 3,5 hete,hogy nem néztem pornót, és nem maszturbáltam. Emiatt nagyon büszke vagyok magamra és azt hiszem lehetek is. Nézzük miket tapasztaltam ezalatt az idő alatt. Úgy…..
OK álljunk meg egy picit. Hogy vagy? Szarul? Kattogsz? Az agyad sikít egy kis pornó után? Mindjárt szétrobbansz? Folyamatosan képek villannak fel a fejedben? Vágysz egy kis újdonságra? A kedvenc oldaladra? Ismerem az érzést. Kurvára. Mielőtt döntenél mi lesz, olvasd végig ezt a bejegyzést. A…..
V!kk 2013.01.04 13:05:14
Honnan tudom hogy , a párom függő vagy sem ? ez szerintem egy olyan kérdés amit nagyon sok nő tesz fel magában de mivel nem volt eddig ilyen blog ahol ezt meglehet volna kérdezni , és amúgy sem szívesen beszél erről az ember lánya így sokan maradtunk a kétségek közt. 11éve vagyunk együtt nem vagyunk házasok,a párom fiatal évei a pornó szempontjából ,igen mozgalmasak voltak. Akkoriban volt a bizonyos csatorna a kábel tv-n ahol éjjel nappal ment ennél fogva nála éjjel -nappal ment szó szerint mindegy mit csinált.( Akkor és most sem gondolom hogy ez normális lenne ) Aztán összeköltőztünk és úgy nézett ki a dolog leszokott. Nem túlzok ha azt mondom fantasztikus volt a sex,addig amíg nem jött az internet és vele a realitás minden hiánya tudjátok mire gondolok... szilikon macák és esznél nélküli ba**szás.Az első pár éveben semmi baj nem volt tudtam hogy mikor dolgozom vagy a szüleimnél vagyok rendszeres maszturbál, de nem érdekelt mert minden rendben vlt ha együtt voltunk. Aztán jöttek a gondok " kicsit fogynod kéne" "most fáradt vagyok nem megy" aztán a nagy kérdés nézzük együtt.Mivel nem tartom magam prűd nőnek belementem és megmondom őszintén fantasztikus vlt:) Ezt követően ellentésen időpontokban voltunk otthon a munkánk miatt minden nap mikor hazaértem tudtam hogy mit csinált kicsit rosszul esett de nem hoztam szóba, de mikor volt egy szabad szombatunk együtt és hozzám se nyúlt majdnem egy hónap után kiborultam és a szemébe vágtam micsoda egy szemét alak. Hatalmas vita lett belőle , de azt mondta abba hagyja, én meg elhittem :) De már késő volt , nem ment a dolog nem állt fel ha vagy mégis akkor is úgy éreztem fejben máshol jár , megint jött egy szünet 2-3 hét nagy nehezen sikerül össze hozni de nem ment mert folyton arra gondoltam hogy nem vagyok elég jó nem elégítem ki sírva fakadtam és kirohantam a szobából állva hagyva őt .... sikerült meg győznöm magam hogy ha nem veszek erőt magamon talán vége a kapcsolatomnak szóval visszamentem és ott találtam őt amint maszturbál mondanom sem kell kiborultam de nagyon bezárkóztam a wc-be és sírtam azt hittem azonnal utánam jön de nem elöbb befejezte ... aztán megpróbálta meg magyarázni,megbeszéltük a dolgot és tényleg leszokott ennek már 4éve de akkor valami bennem más lett majdnem 2évig nem kezdeményeztem nem vettem le felsőm és soha nem csináltuk fényben. Jött a szilveszter és a barátaimmal bulizni mentem , neki nem volt kedve. Tudtam hogy amint kilépek az ajtón mi történik majd és biztos vagyok benne hogy megtette mert érzem , hogy más lett pont olyan mint régen. Nem tudom mit tegyek. Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett remélem tudsz segíteni.