Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henteshindu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Üvöltés 2013.02.15 09:04:40
Nincs vonyítás a Holdra, nincs akaratlan átalakulás, nincs önmaga szörny-énjétől borzongó főhős. Van helyette egy halovány kísérlet a régi indián mítosz felmelegítésére, sőt, forradalmasítására. Előbbi is csak félsiker, utóbbit meg inkább hagyjuk. A mozgókép legendás…..
Egy nagy virtuális Stohl Andrásként az első forduló szavazását lezárom! A nyertes pedig Michael Ironside, aki az 1165 szavazat 19 százalékát szerezte meg. Mivel ez nem jár jutalommal, ezért sajnos a filmekben leszakadt testrészeit továbbra se tudja pótolni. De azért minden bele…..
Eléggé szubjektív lesz ez a szavazás és biztos, hogy még sok más karaktert is hiányolni fogtok. Ezért küldjetek Ti is be néhány javaslatot és csinálunk második fordulót. De a lényeg: szavazzunk ki volt a legjobb genya kedvenc filmjeinkben! Igyekeztem tényleg egy best of csapatot…..
Geekblog Ichi the Killer 2010.03.03 17:38:00
"No other creature is like the human being… Even wolves do not prey on each other, but humans will eat each other alive."A fenti idézet, bár Miike 1997-es Fudoh - The New Generation című filmjének elején olvasható, a japán rendező összes munkája vezérmotívumának…..
henteshindu 2010.03.04 17:59:07
@Dr. No:

Véletlenül sem akartam megbántani senkit, főleg nem úgy hogy a csóró és türelmetlen kategóriába én is beletartozom ;).Arra céloztam, hogy ha valaki bele akarna nézni, mielőtt mondjuk fizetne érte, vagy nem bírja ki, míg megszerez belőle egy legális példányt,és nem tölti le torrentről, akkor megtekintheti így is.

Az "igénytelen" szót a youtubos videó minőségére és a tízpercenként betöltésre használtam, ég és föld valamit "optimális" körülmények között megtekinteni, vagy így. Én legutóbb a Berserkel estem ebbe a hibába, hogy elektronikusan elolvastam az eddigi köteteket, pedig papíron biztosan sokkal nagyobb élményt nyújtott volna.
Geekblog GeexKomix 22. 2010.02.27 19:45:00
Egyszer bízta rám a kedves rovatvezető kolléga, Olórin, a GeexKomix posztolását, ezt azonban vélhetőleg már keservesen megbánta, hiszen egyik alkoholmámorból a másikba esve hoztam a tőlem várható csúszást, ami még viszonylag rövid és fájdalommentes volt, amint erről…..