Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bicskas

72 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége helyreigazítást kért az ATV-től, mert félrefordították Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet szavait. Az interjúban elhangzottak vezető hír lett, így cseppet sem mellékes, hogy mit is nyilatkozott pontosan a nagykövet. Ugye az alap,…..
Bicskas 2012.01.10 11:22:56
jegyzet ITTkod_02kod_03..
jegyzet ITTkod_01..
jegyzet ITT..
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a miskolci Auchan engedélyén kívül talált más furcsaságokat is: "Több milliárdos nagyságrendű szerződést kötött az utolsó hetekben a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium előző vezetése - mondta el a Krónikának…..
Szeretném röviden vázolni, hogy miért drogdíler az, aki ellenzi a legalizációt. Mióta Magyarországon az internet egyre jobban elterjedt újra ás újra heves viták lobbannak fel különböző fórumokon arról, hogy legalizáljuk-e a füvet. Ilyenkor rengeteg okos vélemény, tudományos,…..
Mucsi Zoltán meets Formula 1. Engedjék meg, hogy fetrengjek a nevetéstől. Köszönjük a készítőnek, BlackDuck781 -nek és Oroszi Attilának, aki Facebook-oldalunkra belinkelte...
Bicskas 2010.06.06 00:27:39
@enthusiastic: ez nem az anyja?
Gyerekkorom egyetlen igazi nagy pofonját akkor kaptam anyámtól, amikor kiderült, hogy a fehérneműk alatt tartott tartalékpénzből elcsórtam 30 forintot és megvettem rajta a PISZTOLYt. Tudtam persze, hogy nem szabad, azt is, hogy ki fog derülni és botrány lesz belőle, de képtelen…..
A hétvégén irány Svájc, bár ezúttal csak egy kis városlátogatás lesz, ugyanis Genfben rendezik meg a Bocuse d'Or szakácsverseny európai selejtezőjét, ahol Kostyál Gábor képviseli a magyar színeket. Maga Genf is egy varázslatos város, lesz is majd beszámoló róla, de azért, ha…..
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
Bicskas 2010.05.26 13:02:02
@Kicsit Karcos: de kajakra! Az lehet, hogy én/te/mi rasszista vagyok, de rasszista a krumpli is, hogy a cigány kertjében nem nő meg? vagy a tyúkok is rasszisták, csak fehér embernek tojnak tojást?
Elet egy szigeten sw2 beugrok 2010.05.26 10:36:00
 http://bit.ly/d5YK9f..
Aki a kilencvenes évek elején volt hormonjaival küzdő kamasz, annak még máshogy nézett ki a napi betevő vizuális stimulus beszerzése. Sanyarú idők voltak, a lányok még csak ismerkedtek a borotvával, a SAT 1-en és az RTL-en mentek a tiroli szex komédiák, Tutti - Frutti, Playboy…..
Péntek van végre, süt a nap, nem szeretnélek Titeket nagyon megterhelni a csodálatos kis országunk egyre bámulatosabb híreivel, úgyhogy most kaptok egy csokornyit, röviden-velősen, aztán majd lehet ízlelgetni, emésztgetni ... 1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald…..
Bicskas 2010.05.07 14:39:17
@Gerusz: 2 : nem a pártok számítanak hanem az évszám, egyszerűen ki kell halnia egy generációnak ahhoz, hogy itt akár csak gondolkodni is elkezdjenek a dolgon. A vicc az, hogy sokkal finomabb fokozatok is vannak a legalizációnál. Pl egy ösztöndíjas egyetemistának ne a börtöntől kelljen már rettegnie mert elgyújt néha egy szálat. Nyomjanak a kezébe egy 50ezer forintos csekket azt jónapot. Ez korrekt de kellőképp visszatartó lenne.
Elet egy szigeten sap table control 2010.05.07 11:37:00
http://help.sap.com/saphelp_nw04/helpdata/EN/9f/dbac5e35c111d1829f0000e829fbfe/content.htm..
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
Bicskas 2010.05.06 20:11:43
@The Drunken Master: nekem külön tetszett, hogy nem kapkod...
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..
Vagy nem? Tessenek kommentelni...
Bicskas 2010.04.27 19:03:55
Elet egy szigeten orditotta: KG 2010.04.24 02:18:00
http://bit.ly/cQbZK8(eredeti http://bit.ly/cO6gfS )..
Barakonyi Szabolcs fotós kolléga szerint (a képeket ő készítette) elég semmilyen volt a tegnap este ünnepélyes körülmények között megnyitott Lost-kiállítás, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy aki nem Lost-függő, az pontosan ugyanezt fogja mondani. A VAM Design Centerben…..
Bicskas 2010.04.23 20:12:29
@Savafan: "ha jól tudom ingyenes"

Ezt légyszi erősítsétek meg vagy cáfoljátok, se a VAM oldalan se itt nem szerepel róla több info.
Keserédes történet alapítástól a privatizáció utánig. A mostani üzem helyén 1880-ban állították üzembe az ország első kekszgyárát, amelyet Bach Hermann győrszigeti gőzmalmából alakítottak át. Bach az üzemet 1892-ben eladta Koestlin Lajosnak, aki akkor települt át…..
Meglepetést keltett Magyarországon, mikor Bajnai Gordon tavaly decemberben washingtoni látogatása alkalmával amerikai segítséget kért a roma integrációs programhoz. "A kormányfő azt kérte, utazzanak amerikai szakértők Magyarországra a roma integrációs program segítésére.…..
Sziget mindenhol Idézet 2010.04.16 14:48:00
 "Szerintem lúúúúúzer szimbol fényharcos tudja,hogy az ember nem sziget"..
Elet egy szigeten sap 2010.04.16 10:45:00
Smartforms pelda:http://www.kodyaz.com/articles/sap-smartforms-how-to-call-smartform-from-abap-program.aspx..
Regőczi Miklós szerint Nyakó István (MSZP képviselő és szóvivő, blogunk egyik legendás főszereplője) a BKV-tól általában 8-10 buszt vitt el, és nem fizetett érte. Általában, vagyis nem egyszer, nem kétszer. Általában. Nyakó ezt beismerte, a legendás "lehajolok minden…..