Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
amis 2010.11.23 17:06:37
@gitáros: Lehet, hogy ez a munkája.De, a nyilvánosság és a közönség a bírája.
amis 2010.11.23 17:13:36
@kíváncsivagyok: Én sem akarom látni a képernyőn!
Arra is kíváncsi lennék, hogy a drogos szálat miért ejtette a nyomozó hatóság?
Talán darázsfészekbe nyúltak volna?
Korábban, még a távoli novemberben írtam már egy bejegyzést a miniszterelnök-jelölti vitával kapcsolatban. A fő állításom, amely valamelyest eltért az elemzők többsége által hangsúlyozott kategorikus „biztosannemlesz”-től, a következő volt: „még most is több…..
amis 2010.02.20 14:19:26
@Kevercs: Olyan könnyen ítélkeznek egyesek mások felett.Mit jelent az, hogy gyáva?Bár, én azt vártam volna 2006-ban, hogy kamerákon kívül jól orrba vágja Gyurcsányt.Gyávaságból nem tette?Nem gondolnám.Inkább nem akarta bemocskolni a kezét.
Vitázni csak tisztességes, okos emberekkel lehet.
A vita másról sem szólna , mint provokálásból.Akinek nincs füle a hallásra, azt a vita sem fogja semmiről meggyőzni.WEgyébként is, aki szavazni akar, az már tudja, kire.
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..