Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriny8

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..
Kriny8 2010.03.11 20:55:13
@filmrajongó: Ezt nem értem hogyhogy "bent pedig végképp nincs őr"?!
Na mindegy nem is ez a lényeg, a lényeg egy kamerával felszerelt boltban minimum 2 őrnek kell lenni, egy figyeli a kamerát egy pedig az eladó térben van, kivéve ha éppen eszik, vagy elvégzi a napi szükségleteit, de minket ez sem érdekel.
A lényeg , én nem mondom hogy az őrnek volt igaza, de azt sem hogy a vásárlónak ugyanis bizonyíték egyik részről sincs igazán, vagy legalábbis nem tudunk róla, ott akkor a vásárlónak kellett volna kérni hogy mutassák meg a felvételt, és bizonyítsák be! Az édes kevés hogy volt egy másik blokk egy másik boltból evvel igazából ahogy a többiek is leírták sokan vissza élnek/élnének , ha valaki bemegy teli szatyorral, azt bizony ha nincs őr valakinek a bolt dolgozói közül (bárki legyen az, eladó,vagy kasszás...) be kell mutatni, pont azért hogy az a személy melletted tudjon tanúskodni, hogy "igen te azt a szatyrot bemutattad mikor bejöttél!"
Válaszok
1.Nem jogos, de ha neked kellett volna akkor kérned kellett volna...
2.Nem jogos,-"-
3.De van! Én biztos nem hagytam volna annyiban!!!
A másik ez nem ide tartozik, de mivel valaki írta hogy "leltárt kell csinálni"- nem kell leltár mivel a bolt készletét számítógépen vezetik, elég lett volna csak a szóban lévő cikkeknek a készlet mennyiségét megnézni, de ez tényleg nem ad biztos eredményt mert sűrűn előfordul hogy mínusz a készlet,( de hátha)
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..