Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rivfader

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember nem tud önerőből zenekart alapítani, hát összerak egyet. A poszt megírásának ötlete egy szép tavaszi délelőtt pattant ki a fejemből. Impulzusként szolgált a vadiúj mp3 játékosomra feltöltött xGB zenemuzsika randomba állítása, valamint a B-oldal hasábjain…..
rivfader 2010.03.27 09:58:22
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
rivfader 2010.02.19 14:19:29
@Inpolem:
"Szerintem mindenkinek alapvető joga azzal pusztítatni/gyógyítani saját magát vagy betegségét megelőzni, amivel csak akarja."
Cöcö. Majd jön ez a sok húgyagyú, önjelölt seriff, és megmondják neked, hogy mit meg mit nem. Majd azt ők tudják.
rivfader 2010.02.19 14:32:14
@Blogger Géza:
"index.hu/tudomany/brittudosok/"
Gratulálok, professzor úr.
Deadgirl (2008)   Rendezte: Marcel Samiento és Gadi Harel Enyhén filozofikus kérdés, hogy ha valaki szexuális aktust folytat egy élőhalottal, az akkor most nekrofília? A film nem ad erre választ, de mindenképp valami olyat láthatunk, amire még nem igazán lehetett az egyszeri…..
rivfader 2010.02.18 14:39:41
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
rivfader 2010.02.17 16:31:01
@wmiki: hallod-e, a neved mellett lévő fotón tényleg te vagy?
rivfader 2010.02.17 16:38:22
@toxikus:
@Patria:
ROFL
Ismerkedjetek meg Ralph Pootawnnal. Alacsony, ronda, zöld – egy igazi troll a Second Life-ban. Minden értelemben: olyan helyzeteket keres, amiket a puszta jelenlétével kellemetlenné tud tenni. Természetesen főleg virtuális dugásokat. Szlogenje a „– Lécci, menj el. –…..
Már korábban is ejtettünk szót arról (itt és ott, mondjuk a Twitterünkön, vagy a Facebookon), hogy többek között tavasszal olyan új sorozat is a TV2 képernyőjére kerülhet, mint az NCIS: Los Angeles. Már a címből is kiderülhet, hogy az NCIS spinoffjáról van szó, vagyis az…..