Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uzonyi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím tökéletes, a mű nemkülönben. Orális eutanázia. András!! ..
Ellenzéki kerekasztal összehívásáról beszélt az LMP december 23-i tüntetésén felszólaló Szolidarítás-elnök, bő egy héttel később pedig már a demokratikus ellenzéki pártok és civil szervezetek széleskörű összefogásával rendezték meg az alaptörvény megünneplésével…..
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
zamat A Kosok sem mindig kecsesek 2010.03.22 09:00:00
Sok volt a szalonna télen? Nem fér bele a tavaszi gatyába? Semmi pánik, módszerünkkel egy hét alatt hét kilót fogyhat! Ha szőke, térjen át a zabra, ha barna, napnyugtával egyen utoljára, ha pedig vörös, kerülje a sört. Hitelesnek hangzik, nem igaz?  Az ember mindig szeretett…..
Uzonyi 2010.03.22 16:08:33
@krug: a food-detective ételintolerancia tesztet én is elvégeztem, simán otthon mindenki megcsinálhatja magának, egy vércsepp kell hozzá csak. Mondjuk nekem nem adott megoldást, mert minden vizsgált élelmiszerre (aszem kb. 40-50-et lehet vizsgálni) negatív lettem.