Regisztráció Blogot indítok
Adatok
comment elek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
comment elek 2010.03.03 14:49:56
@Bignózi: pontosítok, a szánalom maga az LMP.
Kedvenc hollywoodi rosszfiunk, az ismert pinabubus és kurvapecér Charlie Sheen, akit a fater minden bizonnyal jól szájon vágna, ha az a típus lenne (de nem az) elég keményen belefingott a proverbiális nulláslisztbe azzal, hogy a karácsonykor még a kése hegyére kívánt nejével együtt…..
comment elek 2010.03.01 17:12:47
@mbazs: jól mondod, _szerinted_
A Lehet Más a Politika a 2010-es országgyűlési választáson Győr-Moson-Sopron megye 6. számú választókerületében Borbély Tamást indítja képviselő-jelöltként. Az alábbiakban a vele készült távinterjú olvasható.     Elöljáróban mondanál pár mondatot eddigi…..
comment elek 2010.02.15 22:53:09
@blinkybill: Én az élet más területein szeretnék érvényesülni, úgyhogy köszönöm az ajánlatot. Örülök, hogy válaszoltál, viszont nem értelek. Azt írod: "én örülnék, ha végre csak a hivatásommal kellenne foglalkoznom". Ha nem a politizálás, a választó polgárok képviselete a "hivatásod", miért vállaltad a jelöltséget ? Ez egy olyan pozíció (legalábbis szerintem), amit szívvel, lélekkel kell(ene, mert ugye sokan nem így csinálják) csinálni.
comment elek 2010.02.16 02:24:31
@Geri89: Gratulálok, barátom! Én leírtam a véleményem Tamásról, azt hiszem korrekt voltam, nem pocskondiáztam, a saját (illetve több Tamás és én általam is régóta ismert ember) tapasztalataimat osztottam meg. Hiszem, hogy a negatív kritika is elfogadható, megfontolható. Erre jössz Te, és színtiszta személyeskedéssé szítanád a vitánkat. Ez volna az LMP-s spiritusz ? Ha valaki negatív kritikával illeti az egyik párttagot egy blog kommentjei között, az a seggét mereszti és csak pofázik ? Viselkedjünk és vitatkozzunk már felnőttek módjára, könyörgöm.
comment elek 2010.02.16 13:25:28
@P.mester: Jogos kérdés. Az interjú szimpatikus volt, az elképzelések tetszenek, de az én vélemény az, hogy legalább olyan mértékben számít az ember személye is, mint a szépen megfogalmazott tervei.