Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exhacker

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
exhacker 2015.05.03 18:43:56
@sweeney todd: Kicsitt hosszu a video es eroltett amit mond amit latam azzal egyet ertek. Der en pont azzal kezdtem hogy meghallgatom az illetott. De nincs idom 7 milliard emberre ahhoz kicsit rovid az eletem.
exhacker 2015.05.03 19:06:05
@sweeney todd: Azt ird le az miert segitenne neki ?
Mondok egy peldat. Telezzuk fel baratok vagyunk. Elveszted a munkad:
a. Elmondom mennyire sajnalo egyutt erzek.
b. Felemelem a telefont es szerzek neked meg aznap egy munkat. Ami ugye nem a legjobb munka de egy mento ov ha nagyon kell.

Melyikkel oldottam meg a problemad ?
exhacker 2015.05.03 19:12:10
@sweeney todd: En sose fogom azt csinalni hogy elsulyed egy hajo amerre en hajozok, es kiszolok.
"Melyen aterzem a fajdalmatokat sracok. Arra van a legkozzelebbi part-> 30 kilometer. Tenyleg egyutt erzek veletek sracok! "
Majd lazan tovabb hajozok. Este pedig bogok a vizbe fulladtakert. Mewg tolom ket miatyankkal meg egy jo huzito sorrel. Na ezt nem.

En meg kerdezem az uszkalokat hogy esetleg felvehetem oket vagy szeretnek meg egy kicsitt elvezni a vizet ??? Aztan kimentem oket.
Április közepe van, a kinti hőmérséklet kb. 20 fok, a mai max. 23 volt. Kedves szomszéd már 7x24-ben járatja a klímáját. Természetesen olyan zajos, hogy két házzal odébb is hallható. Vajon mi oka lehet rá, azon túl, hogy sötét, mint az éjszaka?..
exhacker 2015.05.01 21:10:19
Egy rendszeresen Afrikában szolgáló magyar misszionárius kapta az alábbi beszámolót, a Közép-Afrikai Köztársaságból. A terrortámadás egyetlen túlélője nagybátyja annak a lelkésznek, akinek a gyülekezetében a magyar misszionárius három hónapja előadássorozatot…..
exhacker 2015.03.03 13:57:55
@Erdelyi Klara:
„Errare humánum est”

Helyesebben : errare humanum est .
Mivel latinban nincs á.

“ ....De amig erre (és Rád) fény derül, valami konkrét tárgyilagos dolog - amit megbeszélhetnénk ???”
Nem igazán vagy képes reálisan nézni a világot.
Tabula rasa
Azaz tiszta tábla ez a titka minden dolog értelmezésének reális kezdésének. Képtelen vagy rá.
„ ....De amig erre (és Rád) fény derül, valami konkrét tárgyilagos dolog - amit megbeszélhetnénk ???”

Ok magyarázd el mi az élet értelme.
exhacker 2015.03.03 14:48:09
@huKKK:
„Szebb jövőt. ”
Azt ugye tudod hogy „Egy szebb jövőt !” Elköszönés eredetileg a szabad kommunisták ülés záró mondata volt ?
exhacker 2015.03.04 01:06:47
@huKKK:
Mivel van szerencsém ismerni azokat akiknek a jelmondatáról beszélünk. Érdekes egy országok, vallások, és pénz nélküli békés tudás alapú társadalomért küzdő csoportot, egy diktatórikus jobbikos buta csürhével össze hasonlítani.

Személy szerint olvastam a bibliát. De ellentétbe önnel én olvastam a koránt, és a taot is. Melyről önnek szerintem nem sok fogalma van.
Nem igazán tekinthető a biblia történelemnek. Kb annyi köze van a történelemhez mint a gyűrűk urának.
KRESZ könyvnek meg még inkább nem mondható.
Beszéljünk inkább az ősrobbanásról. Hol volt előtte isten ? :P
Windows-omon kicsit megkergült a firefox, megsérült a profil, elveszett a history. Régi mentésből próbálom visszahozni a még menthető adatokat. Program itt: https://github.com/haa-zee/python-sandbox/blob/master/probak/dbteszt.py Röviden összefoglalva: a places.sqlite-ból eltűnt a…..
Manapság már talán nem is létezik olyan cég, aki versenyképes tudna lenni anélkül, hogy számítógépeket használjon.A legalapvetőbb dolgok, amire a kisebb cégek is használják ma már a számítógépeket:webes böngészése-mailek kezelésedokumentumok előállítása,…..
A tapasztalt cégvezetők már nem esnek abba a hibába, hogy egy új szoftver bevezetésének eldöntésekor csak annak árát nézik.Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mintha autóvételkor kizárólag az alapján döntenél, hogy mennyibe kerül az autó. Ha így lenne, akkor azt hiszem, hogy a…..
exhacker 2010.02.16 22:36:43