Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeRa

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dark Zone A Jedi visszatér... 2010.04.15 22:28:42
Na Aloha Mindenki!Büszkén jelentem visszatértem így egy jó kis szünet után. Kicsit betámadt a ZH időszak aztán hát hogy is mondjam.... pusztultak az agysejtek meg még most is. Egy kis ötlet minden egyetemistának vagy főiskolásnak: 1 üveg sör minden tanulás mellé és túl…..
Dark Zone A magányosságról.. 2010.02.23 23:09:00
Biztos sokan gondolkodtatok már ti is azon, hogy miért érzi magát magányosnak az ember egy romatikus vígjáték után, ha azt egyedül nézi meg. Vagy, hogyha egy csinos fiút vagy lányt látsz és elszalasztod az alkalmat, miért érzel úgy ahogy. Bennem is sokszor felmerül ez a kérdés,…..
Furcsa, hogy mindenki azt állítja, hogy a stílus és a megjelenés nem jelent semmit egy munkahelyen vagy az életben. Kár, hogy ez egy nagy álom! Furcsa, míg ártatlan, hétköznapi ember módjára öltözködtem addig nem vettek túlzottan figyelembe, csak átnéztek rajtam. De aztán jött…..
 Na, hát ezen is túl vagyunk! :D A reggel kissé nehezen indult, de 1 bögre forró citromos tea után már minden szebbnek látszott. :D 8kor szépen beültünk az auditórium maximumba alias Gábor Dénes terem az első Analízis 2 előadásra. Nem is gondoltuk, hogy meg leszünk…..
α-tól ω-ig Star Wars Valentin 2010.02.14 13:30:00
James Stowe grafikus, aki főleg szerepjátékokhoz és horror történetekhez alkot illusztrációkat, blogján közölte elképzeléseit arról, hogy milyen is lehetne a Star Wars-univerzum szereplőinek idei Valentin napja, amikor az ősellenségek is egycsapásra barátokká válnak. Qui-Gon…..
GeRa 2010.02.15 20:59:46
 Első írásom rögtön a Garfield által is utált hétfővel kapcsolatos! :DKezdem megérteni szegény cicmót, mert ezek a napok nem a balhémentességükről híresek. Vagy csak mi lennénk ilyen pechesek? Ki tudja? :P Hát a mai nap rögtön jól indult, kb. úgy keltem…..
Dark Zone Rádió nektek! :P 2010.02.15 20:16:00
Kedves olvasók!Szeretnék ajánlani nektek pár jó online rádiót, ahol stílusnak megfelelően frankó zenék mennek. Hallgassátok őket, megéri! :)Trance: http://www.trance.fm/Techno: http://techno.fm/DnB: http://bassdrive.com/v2/..