Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunrise

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
Most, hogy végre jól működő honlapja van Anh Tuan-nak már tőle is lehet szemezgetni a love or hate rovatba. Már egy pár hete meg akartam mutatni nektek ezt a nyakláncot az idei kollekcióból, amit volt szerencsém személyesen is felpróbálni és meglehetősen érdekes érzés, márcsak…..
Amanda Seyfried még a Bajos csajok című remekmű idején nagy benyomást tett rá, a Mamma Miát is is látta, így feltételezem, hogy ez a fotósorozat is tetszeni fog neki. Ha jól ismerem az ízlését, akkor főleg az első, csodálkozó arcos kép...Az összeállítás Amanda in…..
Nem csak a neonszínek, a válltömés és a 80'as évek szabásvonalai keltek újra életre, hanem az a fatalpú szörnyedelem is, amit klumpának hívunk. Tényleg vannak olyan dolgok, amiket jó mélyre kellene eltemetni, olyan mélyre, hogy csak 1000 év műlva találják meg a…..
OurFashion Zorro felesége 2010.02.16 20:26:00
Újabb Gossip Girl a címlapon! Most épp Michelle Trachtenberg szexizik a Complex magazin lapjain, a férfiak nagy örömére. Michelle vonzó (bár néha becsukhatná a száját), ami szerintem a fotókról a legkevésbé sem mondható el. A beállítások elég kommerszek, a kék…..
Itthon is történt végre valami, szemezgethetünk hogyan néztek a ki a sztárok a 41. magyar filmszemle "vörös szőnyegén". Kezdjük rögtön Jordán Adéllal és Csáky Attillával, akik Vágvölgyi B. András filmjének, a Kolorado Kit-nak bemutatójára érkeztek. A február 6-án…..
Többféleképpen tölthetjük a mai napot, így most 4 példán keresztül mutatjuk be, hogyan öltözz fel valentin napon.Az első a klasszikus "otthonmaradós" program. Amihez elengedhetetlen a kényelmes, de csinos pizsama, egy meleg mamusz, a legfinomabb forrócsoki, illatos gyertya…..
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..