Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaschaBraun

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
SaschaBraun 2010.02.15 20:21:13
@GeeDawg2: Na és mit számít, ha csak 100 vagy 50 éve van egypárti kormány az USA-ban? Az alapfelvetés az volt, hogy egypárti kormány demokráciában nem létezik. Nem fogom a wikipédiát bújni, hogy egy ilyen nyilvánvaló blődséget történészprofesszori precizitással cáfoljak meg. De ha neked jólesik, csak rajta, javíts ki, írd meg az évszámokat, csinálj statisztikát, hozz ellenpéldákat, hajrá. Legalább ennyivel előrébb vagy a két fentebb említett úriembernél :)
SaschaBraun 2010.02.15 21:18:09
@GeeDawg2: Mélyen bánom és szégyellem, hogy a két ökör felvetésére, miszerint az egypárti kormány az már nem demokrácia, nem a legtökéletesebb ellenpéldát hoztam fel. Elismerem, a sárba tiportál, és már alig várom, hogy egy másik fórumon elmagyarázd majd az amerikai választójogi rendszer és politika működését.

Addig is maradjunk abban, hogy az egypárti kormányzás nem példanélküli a modern demokráciák történetében, így a Fideszé sem lesz az. Feltéve, ha az LMP-től a Kétfarkú Kutya Pártig nem jut be mindenféle kétes opportunista társaság (mielőtt valaki kioktatna, tudom, hogy utóbbi csak egy poén), széttöredezve ezzel egy határozott, erős kormányzásnak még az esélyét is. Csak a Fidesznek van esélye elmozdítani az országot erről a tökéletes holtpontról, és akár képesek rá, akár nem, jelenleg nincs más esély. Minden más pártra leadott szavazat csak a jelenlegi töketlenkedést hosszabbítja meg és marad a dagonyázás a mocsárban.