Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chacal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy társas interakciókra vágyó gyermek számára nagy csapás a kényszerű magányosság. Lakhelye unalmas, barátkozási lehetőség nincs, a szüleinek pedig minden idejét lefoglalja a munka. Értelemszerű, hogy a kisfiú vagy kislány ilyen esetben valami jobb után vágyakozik. Teljesen…..
Ezt kiálltotta a srác cimborája, miután az beleugrott a vízbe Sydney kikötõjében. Szerencsénkre volt nála egy GoPro kamera, így nem csak kép, de videó is van az esetröl! Téged meggyõzött a videó vagy csatlakozol azokhoz akik szerint fake? Mit gondolsz?..
Chacal 2014.06.22 17:50:58
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Állítólag már tegnap és tegnapelőtt is történt valami szolid labdarúgdosás a lengyel és ukrán stadionokban, de ez ne tévesszen meg senkit, pontosan tudjuk, hogy az Európa Bajnokság holnap délután hatkor kezdődik csak el. Ideje tehát hangolni, mégpedig zenével. Köztudomású,…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..