Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@JAMINA@

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
@JAMINA@ 2019.02.16 11:42:12
@Cinkeláb: Szerintem a 10. évadra a legnagyobb húzásuk egy all star évad lehetne a legemeghatározóbb játékosokból összeválogatva. Csak az a baj, hogy elcsesznék azt a castingot is és csak azokat tudnák összegyűjteni, akiknek már a nevére sem emlékszünk de elég kétségbeesettek ahhoz, hogy visszamenjenek.
@JAMINA@ 2019.02.17 12:06:32
@VV Erőlegény: Úristen, ezt én írtam? Maximális egyetértés minden szavaddal, főleg azzal a résszel, hogy Hunorra miért nem szavazol.
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
@JAMINA@ 2019.02.03 23:08:27
@Mutyuer: Szerintem abszolút átjön, hogy mennyire idegesítő. Elképzelni nen tudom, hogyan tudnék valaha együtt élni egy ilyen emberrel akár csak egy hétig is. Megjegyzem, Renivel egy napig sem tudnék de ez semmit nem von le abból, hogy Zsu mennyire elképesztően taszító és irritáló személyiség. Ettől függetlenül értem amit írsz, iszonyatosan frusztráló, hogy a bentiek még mindig ennyire nincsenek tisztában azzal, hogy ha valakit heteken át masszívan kutyáznak és patkányoznak, azt az embert a nézők visszaszavazzák. Elhiszem, hogy nehéz bentről felmérbi az erőviszonyokat, de már lement 8 széria és ez nem atomfizika.
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
@JAMINA@ 2019.01.06 21:56:39
@pirosnyuszi: Olvastam az interjút, de nem változtatta meg a véleményemet, hogy nagyon rosszul végzi a munkáját ebben az évadban. Így is millió dolgot nem értünk, mert nem mutatják, ez a szál szerintem kevesebbel is érthetőbb lett volna.
Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem…..
@JAMINA@ 2019.01.02 11:58:03
@hereverő heverő: Nem szoktam hozzászólást írni, inkább csak olvasom a kommenteket, de ezt a véleményt már évek óta nem értem.:D A VV2 nyertese, Laci a saját évadának legharsányabb játékosa volt, ezért akarták már az elsö kiszavazásnál kb. 5 jellel kirakni. Utána is védjegye volt a részegen Hajmási Péter éneklése vagy a hangos kárörvendő röhögés, amikor pl. Molnár Anikóék (ott is a végén már két csapatra oszlottak) eltaktikázták magukat és ezzel Laci csapatának kedveztek. Kismocsok, Zsoltika, Rita szintén utálták, pont azért mert tipikusan az a karakter volt, aki már túl sok.
De pár éve valaki elkezdte mondogatni, hogy az első 3 szériát tuja nyerte és mindenki ezt ismételgeti, pedig nagyon nem jogos. Nekem eleve a VV2 volt a kedvenc és legemlékezetesebb szériám, kb. 12 voltam amikor ment, de sokkal jobban emlékszem azokra a szereplőkre, mint bárkire az elmúlt évekből.
@JAMINA@ 2019.01.02 12:33:59
@hereverő heverő: Én egy Anikó-konfliktusra sem emlékszem, szerintem ő soha nem veszekedett senkivel, max nem volt jóban Elvisszel. Hogyan volt konfliktusforrás? Ez tènyleg nem rémlik.

Elvist bírtam, mai napig nem értem, hogy hagyta kint Anikó. Azóta sem sírtak búcsúzáskor annyit a villában, mint amikor Elvis elköszönt.

Egyèbkènt Hunor kapcsán többször van itt szó népszerűség elcseszésèről, na a vv2-ben Békánál jobb példa erre nem volt. Hónapokig tartották bent esélyesnek, de az utolsó heteiben teljesen kiégett, elpártolt Lacitól, Sziszitől ès Petitől, átment Anikóékhoz és ezzel ki is írta magát a műsorból. Ha van elrettentő példa valóságshowban arra, hogy hogyan cseszd el a célvonalban a játékot, ő tipikusan az.
@JAMINA@ 2019.01.02 12:59:13
@mocskosmacska: Solya-Sziszi párban volt és jogos amit írsz! De nem csak erről volt szó Békánál, teljesen depresszióba zuhant, egész nap a Mucikája után sírt, miközben ott volt kint egy kisfia, akire nagy ìvben tett, szerintem ez lett igazán visszatetsző a nézőknek az átpártolás mellett.

Ott tényleg irracionálisan viselkedett Laci és Peti, volt nagy üvöltözés is, bár nem Zsu-Greg-Reni szinten, de azért tök èrdekes, hogy ugyanazok a minták ismétlődnek, tök mindegy hány év telik el vagy mennyire mások a szereplők. Furcsa az ember.