Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stiglinc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este nem hittem a szememnek. Bokros Lajos, a magát gyakran konzervatívnak definiáló MDF miniszterelnök-jelöltje – a földönkívüliekkel rendszeresen randevúzó Pataky Attilát követően - a TV2 Frizbi című műsorának vendége volt. A korábbi szocialista…..
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
stiglinc 2010.03.05 11:04:25
@Jankove:
Az EU sem biztos, hogy mindent jól lát!
A népességcsökkenést a bevándorlás támogatásával kívánják pl. ellensúlyozni, nem a több gyerek vállalásával. Így újabb problámák állnak elő, pl. engedjék-e a minaretek építését? A nemzetek meg lassan elfogynak.
A túl sok diplomás szerintem sem jó.
Véleményem: minden ország járja a saját útját, Magyarország pl. a magyaroké. Lassan euroszkeptikus leszek.